expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 25, 2013

Charms Elken: Set pakaian dalam yang elegan dan eksklusif! Dah seksi, bertambah seksi!!!

Salam semua.. Kali ni saya ingin berkongsi tentang kehebatan satu lagi set pakaian dalam seangkatan dengan DX Lingerie dan Cristal Angels keluaran Elken Sdn. Bhd. Pernah dengar tentang Charms? Dah lama saya nak share about lingerie yang sangat best ni!! Sudahkah anda memiliki set DX Lingerie? Kalau belum cepat-cepat dapatkannya! Sebab lepas pakai DX, comfirm anda akan mendapat bentuk tubuh idaman! Seterusnya anda mesti dapatkan set Charms yang lebih seksi dan menggiurkan! Pakai DX dah seksi kalau pakai Charms lagi seksi! Ahaksss....

Perghhhh bentuk tubuh yang sempurna dengan Charms!!! Lebih ketara lekuk-lekuk pada tubuh wanita.. For sure husband bertambah geram! Ahakss....;)
Berbanding DX, Charms mempunyai hiasan renda yang lebih menarik dan ditampilkan dalam warna hitam putih bagi memberi ilusi lebih mantap dan montok kepada pemakainya.. Fabriknya juga lebih lembut dan selesa apabila dipakai. Fungsi Charms adalah lebih kepada maintaining your body shape. So, saya prefer pakai DX terlebih dulu untuk memulih bentuk badan anda then upgrade to Charms... Kalau nak miliki dan pakai kedua-duanya sekali pun boleh! =)

Sama seperti DX, Charms juga dilahirkan dengan bra, waist nipper (bengkung), body shaper, long girdle dan panties... Terdapat juga set bra+waist nipper yang dipanggil bustier. 

Charms boleh digayakan begitu sahaja! Dengan jaket, blazer, cardigan atau apa saja busana kerana coraknya yang sangat menarik!

Catwalk show... Charms & Cristal Angels... 

Jutawan, MCCM Coddy menggayakan waist nipper dengan set dress hitam. Menarik kan? Haaa hasil memakai DX dan Charms, Kak Coddy yang dulunya berisi kini slim melim!!! Dah slim boleh gayakan apa saja baju.. Seronok kan?^^

Seksi kannnnssss?? Hitam itu menawan.... Tak tahan beb.........!!! 

Bagaimana Charms boleh bertindak membentuk tubuh wanita menjadi sangat-sangat seksi? Jom tengok video preview nih! Comfirm tak tidur malam.. Yang lelaki jangan terbeliak sangat biji mata tu! Ahaksss...;)

 

So, berapa harga Charms ni? Ia didatangkan dalam pelbagai pakej. Kalau dulu Charms boleh dimiliki secara pre-order.. But now, anda bayar terus dapat produknya!!! Best sangat-sangat!!!







Jadi, cepat-cepat hubungi saya untuk dapatkan Charms!! Free-fitting untuk yang teringin merasai kehebatan Charms ni!!!


BERAPA HARGANYA?? KLIK ------> SINI


Misya : Terasa seksi berganda-ganda bila memakai Charms..

2 comments :

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

mmg seksa sis..hehehe..cntik..

Iamwhoiam said... Reply To This Comment

Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...