expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 8, 2013

Congratulations to my lil'sis.. [Graduate from UPNM]

Salam semua.. Alhamdulillah my beloved lil'sis berjaya menamatkan pengajian degree nya dalam bidang Human Resource di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM).. So proud of you, Angah! Dalam adik-beradik saya, Angah je yang menunjukkan talent dalam unit uniform. Tak memasal masuk U tentera. Huhu. But luckily dia boleh pilih nak kerja as tentera ke or orang awam biasa.. Kalau dah darah pahlawan tu, mesti ada ahli family yang terlibat dalam badan uniform. Arwah tok (Johor) dulu polis.. Kalau dia still hidup, kisah Bukit Kepong tu laju je dia story kat cucu-cucu. huhu.. Watever pun tahniah buat Angah. Yang paling best saya dapat hadir ke Majlis Konvo Angah with my beloved hubby. ^^

Interframe la puloksss... Hehe..

Dis is my lil'sis!=)

Happy ler tu dapat bunga!;p Jaga elok-elok bunga tu k.. 

Oopss terselit i di situ ya..;)

My parent.. Dah macam Dato' & Datin dah.. Ahakss..

With our family... Terselit Zahir, Angah's friend di situ.. Huhu.. My lil'bro je takde sebab koje...

She was so happy.. COngrats darl! InsyaAllah bakal menyambung pengajian ke peringkat Master.. Moga dipermudahkan. Amin..



Misya : Tak larat nak sambung belajar ke Master.


6 comments :

Sya Mimie said... Reply To This Comment

tahniah buat adik cik misya.. :)
ehh, napa cik misya nmpk kurus.. bz hal kawen hritu eh..

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

tahniah buat adik sis..

Incik Zarif said... Reply To This Comment

belajar memang penat. hehehe..

BaNu Syah said... Reply To This Comment

tahniah anda menang sila rujuk entry ini http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/10/pemenang-simple-segmen-by-miss-banu_8.html

Muhammad Khairuddin Lim said... Reply To This Comment

tahniah....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... Reply To This Comment

cantik adiknya =) tahniah utk adik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...