expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 16, 2013

Excited buka hadiah kahwin!!! [Part 1]

Salam.. Wah bestnya dapat banyak hadiah! Ngeee.. Alhamdulillah.. Terima kasih wat semua para tetamu yang hadir dan tak dapat hadir yang memberi sumbangan dalam bentuk hadiah. Siap ada part 1 part 2 plak entry ni ya.. Huhu memang banyak hadiah yang saya and hubby terima. Yang paling best melengkapkan 95% kelengkapan kami untuk memulakan kehidupan rumah tangga kami. Alhamdullillah.. Nak tahu apa hadiah yang saya dapat? Dari sekecil-kecil hadiah hingga lah hadiah yang besau-besau (bak kata orang Melaka). Huhu.. Jom view..

Sebahagian hadiah yang diterima. Fuhhh jenuh nak buka satu-satu. Ada hadiah dari tetamu yang tak disangka-sangka pun ada. Happy sangat!=)

Habis je majlis sanding kat dewan terus balik rumah excited nak buka hadiah!! Huhu.. 


Tu diaaa hadiah pertama... Termos elektrik tu dari group Inovasi office saya.. Antara yang terawal bagi hadiah sebelum majlis saya lagi. Huhu.. Thanks a lot! Sangat membantu untuk panaskan air. :)

Tea set & glass set... Nak?? Hehe..

Muka happy giler! 

Serius la plak... Hehe.. 

Set pinggan makan dan gelas...

Jom tengok hadiah apa lagi...

Yeay dapat iron! Huhu takyah beli dah.. TQ officemate!=)

Haaa tu dia.. Bertingkek-tingkek!

Alhamdulillah.. Dapat frame ayat suci Al-Quran. Boleh gantung kat dinding. From one of my aunties...:)

Oh yeahh.. From Mak Teh & Pakteh ku...


Mekasih lagi untuk hadiah frame yang sangat nice ni.. Alhamdulillah...

Hola! Ni dari rakan model saya if tak silap. Cute giler beg ni! Thanks so much dear!=)

Tantek kan? Leh bawa gi dinner..^_^

Hoyeahhh dapat blender!! 


Next next next!!!!

Jeng-jeng jeng... Dari siapakah itu....

Set gelas lagi... Huhu memang penuh dapur saya dengan gelas nanti. hehe..

Hadiah comel dari Kak Izan.. Omak angkat kesayangan.. Hadiah tupperware. Memang sangat berguna walaupun simple. :)

Cookware set!!! Wajib memasak untuk suami hari-hari ya....!^_~

Kepenatan.... Ngeee...

Menanti dengan sabar.. Ahaksss...

Cak!!! 


Tempat letak roti!!.. Menarik..:)

Koyak jangan tak koyak!!! Huhu...

Another frame ayat suci...^^ Suker....:)

Comel!

Haaa apakah hadiahnya tuuuu....;)

Yeayy dapat hadiah jam! Dari family Manjung, Perak... Orang kuat dalam majlis saya ni. Huhu..

Yahooo dapat 2 blender!! Syoknyerr...

Gelas dan bekas kaca yang comel! 

So sweet tea set ni... Dalam box love.. From adik kesayangan and awek nya.. Huhu..

Sweet kan?

Mangkuk tingkat pun ada! Huhu... Leh kasi hubby bawak bekal hari-hari ke office. Takyah makan kat luar lagi..:)

One more!

Sandwich maker!!! Best!!!

Haaa apakah ini?

Hooray!! Dapat rice cooker...! Memang kami belum ada lagi.. Mekasih ya!!=)

Wow, hadiah perfume pun ada!! Syoknyer... Hehe...

Lagi set gelas dan jug. Mahal ni....;)

Hohohohoh... Habib Jewel??!!! Rantai emas ke? hehe..

Owh paper bag Habib sahaja.. Dalam nya hadiah pinggan yang sangat unik designnya.. Cantik!=)

Alolololo.. Dapat hadiah cadar....


Next........ Antara hadiah terbesar yang kami terima...

Jeng-jeng-jeng...........;)))) Excited!!!!

Alhamdulillah........!!! Inilah hadiah yang memang kami nanti-nantikan.. Dapur gas!!! Rumah kami dah ada semua kecuali dapur gas. Terima kasih banyak-banyak wat pemberi hadiah ni.. Kad nya tercabut tak tahu siapakan yang beri.. Huhu..


Aarghhh hadiah besar lagi!! Huhu..

Hehe... Gimik...;)



Akhirnya... Microwave oven!!! Bestnya!!!! From kawan-kawan Universiti saya! Lagi satu hadiah blender. From them also. Thank you so much guys!! Memang nak sangat-sangat microwave ni! Huhu...


Sayang sangat! hehe...



Nantikan Part 2 punya hadiah ya...;) Kami sangat appreciate semua hadiah yang diterima.. Ada juga yang beri buku panduan agama, cuma tak sempat snap gambar. Thanks so much buat anda semua. Tak sangka dapat hadiah yang sangat banyak. Belah husband belum tengok lagi apa hadiah yang kami dapat.. Tunggu............;)

#Credited to my cousin, Ikin for all photos..:) Nice moments that we will never forget!



Misya : Bersekali dengan hadiah birthday agaknya.


13 comments :

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

byknya hadiah! :)

BaNu Syah said... Reply To This Comment

WOwww hadiah best2 =)

aisya said... Reply To This Comment

siap dpt microwave lg.. tak payah susah2 beli perkakas dapur dah tu.. rice cooker, blender, cookware set pun ada.. lengkap dgn dapur gas lagi.. hehe.. tahniah! :)

Yan Saflina said... Reply To This Comment

Hai sis, sy tag untuk join satu GA : http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/10/twenty-days-ga-by-syiera-firdaus.html

BTW, Hadiah tu sangat best..:D

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah cik misya, tahniah yer dah bertukar status ke puan... teringat pula zaman2 kahwin dulu dan hadiah2 saya dulu...he he he...

mama amir said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...semoga berbahagia hingga ke syurga Allah...aamiin...

Cik Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahid Tq sis.. Rajin sis singgah and tinggalkan komen kat blog saya. Ada something special utk sis nt.;)

Asmar Arafad said... Reply To This Comment

Wah rezki2

Oshin Kecik said... Reply To This Comment

tahniah ! selamat pengantin baru..amboi bukak hadiah pun berbaju glam hihi gurau je... full set hadiah semua, tak yah pening2 nak beli nanti hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Oshin Kecik haha.. tu baju sanding la sayang.. habis je majlis, balik uma terus buka hadiah.:)

lovelyadibah said... Reply To This Comment

Hehe bestnyerrr!!congrats misya!:)

MAT NOR said... Reply To This Comment

Banyaknya hadiah jenuh nak buka. Masa saya kahwin dulu belah wife banyak dapat hadiah, anak2 buahnya yang excited nak tlg buka hadiah2.

Nurin Hawa said... Reply To This Comment

Hihi..sy suka bagi hadiah kahwin berbanding duit terutamanya buat kawan-kawan..

kalo kawan yang betul2 rapat.. beli yg mahei sikit..hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...