expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 29, 2013

Excited buka hadiah kahwin!!! [Part 2]

Salam semua.. Haaa sebelum ni saya share keterujaan saya & hubby membuka hadiah wedding kami dalam entri INI. Banyak sungguh hadiah sampai letih nak buka 1-1. Tapi sangat happy sebab hadiah semua best-best!^^ Next, majlis bertandang kami dapat hadiah lagi! Huhu.. Jom tengok keterujaan incik hubby membuka hadiah.. 

1st... From his family at Kelantan.. Set pinggan mangkuk complete! 


Yang ni tak ingat hadiah apa sebab pengantin perempuan (saya) tak sempat snap semua gambar akibat keletihan. Ngehehe... If tak silap saya, hadiah toaster.. Comel je bentuknya.. 


Haaa yang ni seingat saya adalah blender 1 set! Boleh guna untuk kisar jus buah-buahan. Sebab lagi satu blender saya dapat leh guna untuk kisar bawang, cili & etc.


Huawawawa sangat best!!! Hadiah cadar 1 set dengan comforter.... Hoyehhh takyah beli cadar lagi... Total kami dapat 4 set cadar katil tapi this one yang dapat sekali dengan comforter..^^

Dari sahabat baik hubby... Tak ingat hadiah apa... Rice cooker? Ya, betul!!!=)


Alhamdulillah... Ada tetamu yang menghadiahkan buku bertajuk Keindahan Islam.. Thanks ya! Boleh jadi panduan...:)


Hadiah comel ni dari sahabat baik hubby juga.. Memang comel pun sebab hadiahnya set mug 4 biji dengan corak black & white.. :)




Dan yang paling saya dan hubby tunggu-tunggu adalah set sudu dan garfu!!! Memang ini yang kami mahukan. Pinggan mangkuk, cawan, dapur gas semua dah ada. So, complete!!!\^^/


Seronok bila dapat hadiah kahwin yang memang kita request. Baru-baru kahwin if nak invest beli semua barang-barang keperluan ni, memang tak termampu. Sekurang-kurangnya dapat mengurangkan beban pengantin baru menjalani kehidupan rumah tangga kan? Terima kasih semua!!!=)



Misya : Satu lagi hadiah yang ditunggu-tunggu..;)

1 comment :

Vee Lea said... Reply To This Comment

Btl lah ckp parents Vee. Kalau nak kahwin nanti, cari rumah and perabot je dulu. Lain2 benda mcm barang dapur semua tu tunggu lepas kahwin sbb kadang2 tak perlu beli langsung. Like my parents sampai skrg masih ada, walau dah 24 tahun kahwin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...