Giveaway from Korea by Misya

~TAMAT~

Salam semua!!! Ramai yang tahu kan saya baru pulang bercuti honeymoon di Korea baru-baru ini.. Kalau tak tahu boleh baca SINI. Entry penuh je belum siap. Huhu. Tapi saya ada something special untuk diberikan kepada rakan-rakan blogger yang bertuah! Apa tu? Ahha jom join segmen saya ni. Mudah je!=) 

  1. Follow blog saya dan like fanpage saya di SINI.. [kat sidebar kanan pun ada]
  2. Buat 1 entry ringkas tapi menarik bertajuk 'Giveaway from Korea by Misya'. 
  3. Dalam entry tu, anda nyatakan apa-apa saja yang anda tahu/suka/benci/idamkan di Korea. Mungkin teringin nak honeymoon ke sana macam saya ke [belum kawin jangan honeymoon pula!;)], atau minat giler dengan K-Pop ke atau apa-apa saja kisah mengenai Korea.
  4. Tag sorang saja rakan. Jangan lupa inform rakan tu okeys..;)
  5. Copy banner di bawah dan backlink kan ke entry ini. 
Klik untuk copy banner

6. Done? Ok letak kan link entry anda ke ruangan komen di bawah. GA ni berlangsung 1 bulan dari sekarang. Haaa apa hadiahnya tu? Ni special from Korea tau.. Kat Malaysia takde jual! hehe...

3 keping poskad limited edition bertemakan drama bersiri Korea yang semua orang ingat sampai sekarang, Winter Sonata untuk 3 orang pemenang! Saya tengok drama ni sampai menangis tau..:p huhu [pemenang dipilih menggunakan random.org]

Dan 1 hadiah istimewa dari saya buat entry yang paling menarik hati saya.. Magnet fridge from Korea..!!!


Hopefully dapat sambutan lah segmen ni. Ngee... First time rasanya wat giveaway.. Niat di hati mahu berkongsi kegembiraan saya di Korea. Best sangat-sangat. Mana tahu ada rezeki anda nak dapat souvenir kenang-kenangan dari saya ni kan? Ok taknak membebel dah. Cecepat submit entry ya! Kalau mood baik mungkin ada hadiah tambahan. Hehe.. Ok selamat mencuba!^__^




Misya : Jatuh cinta dengan tempat beriklim sejuk.

Comments

  1. Bismillah saya join harap menang Aminn :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  2. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. Hi

    Saya join ya

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  4. Join! :) http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  5. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 1744
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    Sally join!

    ReplyDelete
  7. Saya join ~ http://lappyku-lappymu.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  8. gud luck yer, thanks sebab sudi dtg komen blog sayer..

    ReplyDelete
  9. Sya join..dan dah follow

    http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  10. Jenuh sya cri tmpt follower..rupanya kat bwh..hehe..folo misya #1746

    ReplyDelete
  11. http://watasin.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  12. Assalam Kak Misyaku ngeh ngeh.. Nak poskad color biru tuh ehehehe..

    http://www.dhiyaafraabella.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  13. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  14. nak join jugak! hehe

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  15. JOIN !_!

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misha.html

    ReplyDelete
  16. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  17. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum , ella join :)
    http://cikvoldermort.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum , ella join ye :)
    http://cikvoldermort.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  20. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html joined ^_^

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum wbt.... Atish join here :3

    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  22. http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  23. Haha mohon maaf *shy* Atish da update balik post jadi jom terjah ~
    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  24. sye j0in =D

    http://niyhblograudha.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  25. saya join....

    http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  26. http://syueefyoora.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  27. join..

    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/11/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  28. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts