expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 1, 2013

Honeymoon di Korea!!!

Salam semua. Huhu maaf lama tak update entry. Saya busy sesangat. Busy apa tu? Busy honeymoon! Alhamdulillah akhirnya impian untuk honeymoon di negara sejuk, Korea menjadi kenyataan! ^_^

Hari ni baru sampai Malaysia. 5 hari saya dan hubby ke sana. Best sangat! Tak sabar nak story bout our honeymoon trip at Korea. Tunggu ya! Nak rest sebab penat berjalan dan perubahan cuaca. Ahaksss gedixxx! Hehehe. Banyak panduan dan tips akan saya kongsi if anda semua teringin ke sana.;)





Misya : Sejukkan hati.

12 comments :

Annyss Aleeya said... Reply To This Comment

seronoknye kak misya, btw tahniah for your wedding. :)

TelingaBulat said... Reply To This Comment

seronoknyeee ;)

Delimasari said... Reply To This Comment

yessss - best ke KOREA

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

bestnya :) happy honeymoon !

Nur Atira said... Reply To This Comment

wahhh , seronok nya dapat honeymoon kat koreaaa.

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

bestnya korea...tempat idaman kalbu ni..bile lah nak dpt jejak..huhu

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

bestnyer tahniah sis...

Eppy Ismail said... Reply To This Comment

sweet nya. PUAN misya,dah kawen yer. hehe. tahniah. lama tak godek blog,xtau berita jiran sebelah. hihi. smoga bahagia selalu. :)

Choi•Minhoヅ™ said... Reply To This Comment

Depressed. Conflict. Help me. T^T
http://www.natasya-pink.my/2013/10/catatan-1-oktober.html

♥ cik kieranaa ♥ said... Reply To This Comment

bestnya! sy pon berangan nak honeymoon sana jgk!

Cik Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. Thanks semua.. :) Memang best dapat ke sana.. Nanti saya update lagi bout our trip ke Korea ya.

Sya Mimie said... Reply To This Comment

bestnya dapat honeymoon kat negara orang.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...