Honeymoon di Korea!!!

Salam semua. Huhu maaf lama tak update entry. Saya busy sesangat. Busy apa tu? Busy honeymoon! Alhamdulillah akhirnya impian untuk honeymoon di negara sejuk, Korea menjadi kenyataan! ^_^

Hari ni baru sampai Malaysia. 5 hari saya dan hubby ke sana. Best sangat! Tak sabar nak story bout our honeymoon trip at Korea. Tunggu ya! Nak rest sebab penat berjalan dan perubahan cuaca. Ahaksss gedixxx! Hehehe. Banyak panduan dan tips akan saya kongsi if anda semua teringin ke sana.;)





Misya : Sejukkan hati.

Comments

  1. seronoknye kak misya, btw tahniah for your wedding. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh , seronok nya dapat honeymoon kat koreaaa.

    ReplyDelete
  3. bestnya korea...tempat idaman kalbu ni..bile lah nak dpt jejak..huhu

    ReplyDelete
  4. bestnyer tahniah sis...

    ReplyDelete
  5. sweet nya. PUAN misya,dah kawen yer. hehe. tahniah. lama tak godek blog,xtau berita jiran sebelah. hihi. smoga bahagia selalu. :)

    ReplyDelete
  6. Depressed. Conflict. Help me. T^T
    http://www.natasya-pink.my/2013/10/catatan-1-oktober.html

    ReplyDelete
  7. bestnya! sy pon berangan nak honeymoon sana jgk!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Thanks semua.. :) Memang best dapat ke sana.. Nanti saya update lagi bout our trip ke Korea ya.

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat honeymoon kat negara orang.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts