expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 29, 2013

Mini red velvet...

Salam.. Huhu setiap kali lunch kat office mesti tercari-cari kek mini yang super comel nih. Sangat sedap!! Mini Red Velvet... Berbentuk segi tiga, lapisan cheese atas keknya sangat tebal, memang menjadi kegilaan penggemar cheese macam saya! hehe... RM5.00 sebekas kek ni untuk dinikmati.. Ada juga kek coklat, kek carrot dan sebagainya.. Wah dah macam duta produk pulak. Kena bagi komisen nih, ahakss....

 Nampak sedap kan? Memang sangat sedap.. Lemak berkrim disukai ramai. Hehehe.. Nak? Kenalah datang ke Kafeteria office saya!;)


Seriously sangat tebal cheese topping nya.. Puas lah makan 1 piece nih.

Sesiapa nak order mungkin boleh contact dealer nya.. Ada number kat penutup bekas kek ni. Boleh dijadikan sebagai doorgift atau pemanis mulut untuk apa-apa occasion.:)




Misya : Rasa sekali nak lagi.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...