Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Salam pagi Isnin semua... Wah Monday blues je rasa.. Hehe.. Tak baik tau, Isnin ni kalau ikut hari dalam Islam adalah hari paling baik.:) Jom kita ceriakan Isnin dengan join segmen cute ni. Klik banner okeysss...!


Bufday saya? Ahha baru je saya menyambut bufday yang ke 27 bulan lepas.. Beberapa hari selepas my wedding day.. 10 September 1986.. Kalau tuan punya segmen baik hati nak kasi hadiah, kira macam hadiah kahwin plus bufday sekaligus! hehe..^_~ Amin.. moga ada rezeki pengantin baru + bufday girl.. Ahaksss..;)


Misya : Dapat hadiah kahwin best-best. Nak lagi boleh?;)

Comments

  1. dari segmen yang sama. kita kembar ke? http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  2. salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  3. Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  4. Hye :) dari segmen yg sama .

    http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  5. Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
    Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
    Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
    Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
    Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

    Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

    ReplyDelete
  6. datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

    Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts