expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 7, 2013

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Salam pagi Isnin semua... Wah Monday blues je rasa.. Hehe.. Tak baik tau, Isnin ni kalau ikut hari dalam Islam adalah hari paling baik.:) Jom kita ceriakan Isnin dengan join segmen cute ni. Klik banner okeysss...!


Bufday saya? Ahha baru je saya menyambut bufday yang ke 27 bulan lepas.. Beberapa hari selepas my wedding day.. 10 September 1986.. Kalau tuan punya segmen baik hati nak kasi hadiah, kira macam hadiah kahwin plus bufday sekaligus! hehe..^_~ Amin.. moga ada rezeki pengantin baru + bufday girl.. Ahaksss..;)


Misya : Dapat hadiah kahwin best-best. Nak lagi boleh?;)

9 comments :

Sukma Haron said... Reply To This Comment

good luck....

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

selamat bersegmen cik misya...

@ainimdarif said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama. kita kembar ke? http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Miss Anonymous said... Reply To This Comment

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

LienLiendot said... Reply To This Comment

salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Aisha Fauzi said... Reply To This Comment

Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nadhirah said... Reply To This Comment

Hye :) dari segmen yg sama .

http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nur Aljawahir Kamashah said... Reply To This Comment

Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

Maisarah Aisya said... Reply To This Comment

datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...