expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 17, 2013

Teaser : Majlis Bertandang 14 September 2013 [Misya & Japster]

Salam... Haaa dah tengok teaser foto-foto my wedding dalam entry INI dan INI? Kalau belum, cer klik. Hehe.. Jom kali ni saya share foto-foto tak rasmi majlis bertandang saya. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. Simple but sweet... Thanks to Mama's family yang bertungkus-lumus wat majlis untuk raikan saya and hubby. Jom review apa yang berlaku masa di sana..:)

After bersiap.. Posing dulu before gerak ke dewan untuk bersanding..

Gold theme.. Pilihan ibu mertuaku.. Hehe...

Hehe macam main-main plak bersanding.. Memang simple je majlis bertandang ni. Yang penting semua happy!=)


Sesi makan beradab.. Lapar tapi kena control ayu takleh makan bebanyak! Ahakss...

With pengapit & my family...


Rakan-rakan hubby masa study di University Ottawa, Canada.. 


Family Maksu.. Jauh datang neh...:)

 

Design pelamin, baju, katerer, P.A System semua dari Angsana Caterer..



Thanks a lot buat semua yang menjayakan majlis bertandang ni. Juga wat my family yang sudi hadir mengiringi saya masa majlis ni. Terharu sesangat.. Will miss all the moments!



Misya : Seronok bersanding!

4 comments :

Kisah Si Dairy said... Reply To This Comment

time nie memang seronok..by the way..tahniah ye...moga cepat dapat baby

YUS said... Reply To This Comment

Amboi.. cantiknya! Tahniah..... ;)

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

cantiknyer...tahniah..

Delimasari said... Reply To This Comment

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...