expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 31, 2013

Wow, Cristal Angels dalam akhbar tempatan!!!

Salam... Perghhh penangan set pakaian dalam yang super mengagumkan Cristal Angels from Elken telah dipaparkan dalam akhbar tempatan!!! Siapa yang dah pakai DX Lingerie atau Charms dari Elken pasti meronta-ronta nak dapatkan Cristal Angels pula. Sebab designnya yang mewah dan eksklusif dengan warna putih yang memukau pasti wat mata yang memandang terpana.. Cewah! Over plak ayat ya? But seriously lingerie keluaran Elken tidak pernah mengecewakan. Harganya memang agak tinggi but orang tinggi panjang akal mesti tahu kenapa harganya sebegitu. Silap-silap ada yang kata " kenapa murah sangat banding dengan kualitinya??" Itulah poduk Elken!!! ^^


Semalam saya story about live catwalk show of this lingerie. Then tahu-tahu dah keluar di dada akhbar! Elken memang super laju! Dats why jutawan-jutawan nya keluar macam cendawan lepas hujan. Perghhhh......! Dah cantik, kaya pula tu! Ahhaiii... Tak mahu ke????


Feewiiittt! Cristal Angels memang dicipta untuk digayakan mengikut kreativiti memasing. Tak nampak macam anda pakai bra biasa pun. Boleh add-on jacket, mini skirt, kebaya, jumpsuit dan sebagainya. Nak tahu lebih details about this super amazing lingerie? Klik Cristal Angels


Misya : Sentiasa pertingkatkan tahap pemikiran dan keupayaan diri sendiri.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...