Candid Camera! My Solemnization Day...:)

Salam.. Yuhuuu... Baru je dapat softcopy gambar-gambar wedding dari official photographer. Kena pilih-pilih dulu before diabadikan dalam album. Belek punya belek, terdetik di hati mahu sharing saat-saat kelakar semasa hari pernikahan saya dan hubby. Thanks Fizzy from Andaman 23 untuk semua foto yang dihasilkan. Puas hati sangat-sangat sebab banyak giler gambar Fizzy snap sampai rambang mata nak pilih mana 1 untuk masuk album. Ahakss... Jom tengok candid shot sepanjang majlis nikah saya. Geli hati plak rasa.. Hahaha..;p

 
Cak!!! Shoot di bilik pengantin.. Hehe... Dah nikah dah masa ni tau..;)


With my parents.. Apa yang bondaku sedang lihat??

Membetulkan butang baju Melayu hubby.. 

Uish, baju ni bergerak-gerak!! Ada H_____U ke?? Hehehe...


 Apa yang excited sangat tuh?

Comel kerrr??

Macam comel je, macam comel je... Ahakss...

Gelagat cousin dan anak memasing... Memang meriah!


 Alamak Mak andak ku salah senyum! Hehehe...

Say cheese.........!=)



 Ermmm... Lipstick comot ker?


Sibuk juga nak snap gambar hantaran!

We are happy!!!^^


Sibuk betul pengantin perempuan nih! Haha..

Best tak? Yang part gambar bergerak-gerak tu. Serius kelakar saya tengok. Pandai betul si Fizzy ni edit! hehehe... 


Misya : Mesti pilih yang terbaik.

Comments

  1. Waaaaaahhhh!!!! tahniah2.. comel jer dua,pinang dibelah dua..

    ReplyDelete
  2. hehehehhehe..kelakar la sis..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Aimi.. Eraz baru tahu yang Aimi baru kahwin.. Tahniah dari kami bertiga.. :)

    ReplyDelete
  4. @Eraz Fadli Waalaikumsalam Eraz... Hehe terima kasih atas ucapan..=)

    ReplyDelete
  5. Tahniaaaah! Comel :D Maaf ganggu, jom join GA ni :) 1K Giveaway By Cik Arnab Terima kasih ^^

    ReplyDelete
  6. Pandainya sis buat gambar gif. Macam video real. Hihi.

    ReplyDelete
  7. @Isabel Diaz Huhu photographer yang wat kan dear..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts