expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 28, 2013

Falling in love with Thor!!!

Salam semua.. Erm dah lama betul saya tak pi nonton movie kat wayang. One night tu my hubby kebosanan so dia ajak pi tengok wayang. Kebetulan filem Thor tengah meletup-letup sekarang. Sampai mak mertua saya pun dah pi tengok! Ahakss... Kira rendek-rendek yang pertama after kahwin dengan hubby. Sebab selalu memasing busy dengan kerja dan bisnes. Last rendek-rendek pun masa honeymoon tu. Selalu rendek-rendek kat rumah je. Hehe..


Perghh memang best story Thor ni! Saya memang follow filem keluaran Marvel ni since jatuh cinta dengan movie The Avengers. Sangat adventure tapi sarat dengan sense of humor. Tapi yang Thor ni lebih serius jalan ceritanya but overall memang saya 4 bintang la! Huhu...

Kisah Thor pernah dimasukkan dalam The Avengers.

Mengisahkan seorang pahlawan The Mighty Thor, yang turun ke bumi dan dunia-dunia yang lain untuk menjaga keamanan. Dalam masa yang sama satu kuasa jahat telah muncul untuk mengusai kesemua dunia-dunia tersebut. Thor bersama-sama adiknya Loki (dulunya jahat dalam The Avengers) bekerjasama menentang kuasa jahat tersebut. Camne dorang lakukannya? Kena tonton movie ni sendiri ya.. Serius watak Thor yang dimainkan oleh Chris Hemsworth ni sangat menjadi. I loike! Hehe...


Babak bersama heroin nya Natalie Portman..



Babak bersama Loki... Adakah Loki betul-betul ikhlas membantu abangnya menentang kuasa jahat tu? Kena tengok sendiri..;)

 Antara babak-babak menarik dalam filem Thor..

Handsome tak? Ahaks.. Saya memang suka superhero muka-muka jantan gini. Kalau muka jambu, err rasa kurang sesuai. Ahakss...

Ok sape lom tengok tu cecepat la gi tengok! Enjoy la movie ni.. Yang paling best saya tengok dalam 3D version. Lagi superb nampak real masa dorang tengah beraksi tu. Selamat menonton!=)



Misya : Excited nak tengok UAI berlakon filem!


3 comments :

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

sudah tgk movie ne. mmg best! and i like loki hehe.

iezayusof said... Reply To This Comment

alaaa, tak tengok lagi.. macam bestt jeeee. hahah :D

cik amal said... Reply To This Comment

betul ke best, amal xtgk lagi.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...