Happy Birthday Ahmad Japster ku sayang...!!!

Salam. Happy Birthday Abang!!!! Alhamdulillah 11.11.2013 yang lalu genaplah usia my hubby ke 26 tahun.. Ahmad Japster nama glamor dia. hehe.. Tak caya kan umur dia baru 26 tahun? Sebab nampak matured rite? Huhu... But memang dia sangat matang. Saya sangat adore dengan cara pemikiran dia. Benar-benar lelaki sejati. Ahaksss... So, kat mana kami celebrate? Atas permintaan hubby, kami ke Secret Recipe. Yela, nak wat kan kek untuk nya, oven still belum ada. Huhu.. Jom tengok apa kami lantak di sana...;)

So sweet.... Ahakssss...;) 

Chocolate Banana pilihan kami... Beli sepotong cukup ler. Besar-besar nanti siapa nak makan? Huhu...

Hubby memang selera nak makan western, so Carbonara Spagetti menjadi pilihan hatinya.


Kebiasaannya saya akan order Chicken Cordon Bleu bila ke SR but kali ni saya nak try Chicken Parmigiana. Pelik juga namanya. Tengok kat menu macam sodap je, try order, then rasanya? Pergghhh super marvelous!!! Ada sos dan cheese yang sangat lazat atas ayam yang sangat lembut dan garing.. Yummy!!

Yang paling penting minuman kenalah ada. Karang tercekik plak! Huhu.. Float menjadi pilihan.. Jangan lupa plain water mesti ada untuk stabilkan kandungan gula yang telah diambil. Pemakanan kena jaga sentiasa..:)


Buat Abang, thanks for being my husband and a best friend for me.. Who always supporting me in whatever situation. Yang paling penting bimbing daku hingga ke Jannah.. Love you so much! Happy Birthday my super duper lovely hubby!!^___^


Misya : Cinta adalah hadiah paling bermakna.


Comments

  1. selamat hari lahir buat suami yer cik misya, semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan di dunia dan juga akhirat...

    ReplyDelete
  2. hepi besday jugak buat beliau.
    semoga terus sukses dan bahagia bersama keluarga :)

    ReplyDelete
  3. HB buat suami akak :) fae blm pernah mkn di SR.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts