expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 25, 2013

Sarapan dengan Elmarino Blanc... Yummy!!!

Salam dan Selamat Pagi semua!!! Jom breakfast dengan Elmarino Blanc! Huhu minuman kolagen terenak di dunia!!! Ala-ala jus buah-buahan. Kalau selalu minum orange juice, kali ni try la tukar kepada Elmarino Blanc sebab ada macam-macam khasiat! Menyihatkan dan mencantikkan kulit wajah dan seluruh badan tanpa kesan yang tak best! 



Sejak amalkan Elmarino Blanc ni, saya tak bergantung lagi pada make-up bila nak keluar rumah. Rasa kulit sangat fresh setiap hari!!! Kalau dulu nak keluar je mesti nak tepek segala macam alat solek. Sekarang rasa malas nak make-up sebab sayang kulit dah ok nanti rosak dek alat solek. Tapi depan husband jangan tak berhias pula ya!;)



Kenapa saya suka sangat dengan Elmarino Blanc ni? Sebab-sebabnya boleh tengok SINI. Haaaa teringin nak try? Nak order? Tapi takde duit? Takde kad kredit? Jangan risau.. Elmarino Blanc ni yang bestnya boleh beli dan bayar secara ansuran. 2 bulan pertama free beb! Mak aiii cantik dulu baru bayar! Gilo ko apo...??!! Yess memang benar, minum dan cantik dulu baru bayar. Ada pakej RM162, RM190, RM198 sebulan leh pilih ikut kemampuan anda. Saya dah dapat hasilnya! Jom pm/wasapp saya untuk dapatkan Elmarino Blanc ini!




Lagi testimoni di SINI dan SINI.

Misya : Tak cantik tak mengapa yang penting berusaha cantikkan diri.

1 comment :

tiey smilez said... Reply To This Comment

Wah nama dia. Susah betul nak sebut.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...