Segmen 2 Minggu Blog Nurinafarhana

Salam.. Wah 2 minggu je segmen ni berlangsung? Huhu nice.. Jomlah join!=)

Klik banner untuk join

Erm nak komen apa ya bout blog penganjur ni? Huhu overall saya suka blog ni sebab header dia sweet dan susunatur blog pun teratur je.. Cuma part gambar dalam setiap entry tu saya agak kepeningan bila cursor lalu je atas gambar tetiba zuppp berpusing-pusing gambar tu! Ngeee... Kalau tak wat camtu pun dah ok dah rasanya entry anda.  :)

Saya tag anda-anda yang membaca entry ini!=)


Misya : Dulu ada migrain.

Comments

  1. Thanks for comment tu :) Zuupp berpusing ye. Hehe. Akan di ubah nanti. In sya Allah. Thanks for join jugak.

    ReplyDelete
  2. gdluck sis..lama xsinggah sini..line xok..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts