expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 28, 2013

Segmen 2 Minggu Blog Nurinafarhana

Salam.. Wah 2 minggu je segmen ni berlangsung? Huhu nice.. Jomlah join!=)

Klik banner untuk join

Erm nak komen apa ya bout blog penganjur ni? Huhu overall saya suka blog ni sebab header dia sweet dan susunatur blog pun teratur je.. Cuma part gambar dalam setiap entry tu saya agak kepeningan bila cursor lalu je atas gambar tetiba zuppp berpusing-pusing gambar tu! Ngeee... Kalau tak wat camtu pun dah ok dah rasanya entry anda.  :)

Saya tag anda-anda yang membaca entry ini!=)


Misya : Dulu ada migrain.

2 comments :

Fatin Fana said... Reply To This Comment

Thanks for comment tu :) Zuupp berpusing ye. Hehe. Akan di ubah nanti. In sya Allah. Thanks for join jugak.

Kathy R'bain said... Reply To This Comment

gdluck sis..lama xsinggah sini..line xok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...