expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 18, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Salam.. Huhu pagi-pagi Isnin yang agak blues ni ternampak satu segmen anjuran blogger Mak Dara yang agak catchy untuk disertai. Memang comel je segmen ni! Ahakss... Jomlah join! Tekan banner ya...


So, gambar yang akan saya pertaruhkan untuk segmen ni adalah gambar masa saya Honeymoon di Korea.. Verangan cute miut macam Korean girl la kononnya! Ahaks.. Macam cantik je, macam comel je...;P


Heehehe... Korean girl Muslimah.. Ahaks.... 


Misya : Stay cute.

29 comments :

Mohd Selim Zainal said... Reply To This Comment

Assalammualaikum...syahirah,

selamat bersegmen moga berjaya k...

mselim3

adzairdawati makdara said... Reply To This Comment

alololo tomeyyyyyyyyyy ! memang comel jer.. hehe terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni ye.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Mohd Selim Zainal Waalaikumsalam.. Terima kasih..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@adzairdawati makdara Hehe... sama2 Mak Dara... tak sabar nak tunggu entry tu..;)

Puan Ida said... Reply To This Comment

salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dahk follow blog ni ye 1804

MG schmidt said... Reply To This Comment

aloloolooo..
mcm tomey mcm menang je ni ..hihi
gud luck! :)

Monyet Rimau said... Reply To This Comment

wah cute la haha.... ada masa aku join segmen ni :D

Jemput datang ke website baru saya ===> syokbah.com

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said... Reply To This Comment

Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

Syuhada Baharudin said... Reply To This Comment

salam perkenalan..

datang dari segmen yang sama.

anyway, all the best. :)

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Marou Apple Hijau said... Reply To This Comment

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Vee Lea said... Reply To This Comment

Gagaga so cute!! :D Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

Budu Bilis said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Ahsfantasy Ryu said... Reply To This Comment

comel comel :D

Zie Fauzi said... Reply To This Comment

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

SecretOfShaila said... Reply To This Comment

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said... Reply To This Comment

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said... Reply To This Comment

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Shark Kay said... Reply To This Comment

shark singgah dr segmen yg sama:)

mmg terbaek gambo nie.
mmg ada sket ler macam korea..
sikit je lar :p

Kathy R'bain said... Reply To This Comment

memang comel..

PakcikLie PCL said... Reply To This Comment

aah..comey mata aimi , salam apa khabar ?


http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@PakcikLie PCL wow PCL pun join!! Huhu kaba baik..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Kathy R'bain TQ sis Kathy..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Shark Kay Hahaha ckit je la.. okla dpd takde. Hikhik..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Ahsfantasy Ryu hehe tq dear..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Marou Apple Hijau TQ BBL..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Sya Mimie Ok nanti saya singgah ya..:)

yana aina said... Reply To This Comment

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ bolat mata !!

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

bella luna said... Reply To This Comment

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Puan Gojes said... Reply To This Comment

assalam awak :)
maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...