SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Salam.. Huhu pagi-pagi Isnin yang agak blues ni ternampak satu segmen anjuran blogger Mak Dara yang agak catchy untuk disertai. Memang comel je segmen ni! Ahakss... Jomlah join! Tekan banner ya...


So, gambar yang akan saya pertaruhkan untuk segmen ni adalah gambar masa saya Honeymoon di Korea.. Verangan cute miut macam Korean girl la kononnya! Ahaks.. Macam cantik je, macam comel je...;P


Heehehe... Korean girl Muslimah.. Ahaks.... 


Misya : Stay cute.

Comments

  1. Assalammualaikum...syahirah,

    selamat bersegmen moga berjaya k...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. alololo tomeyyyyyyyyyy ! memang comel jer.. hehe terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni ye.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)

    ReplyDelete
  3. @adzairdawati makdara Hehe... sama2 Mak Dara... tak sabar nak tunggu entry tu..;)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dahk follow blog ni ye 1804

    ReplyDelete
  5. aloloolooo..
    mcm tomey mcm menang je ni ..hihi
    gud luck! :)

    ReplyDelete
  6. wah cute la haha.... ada masa aku join segmen ni :D

    Jemput datang ke website baru saya ===> syokbah.com

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..

    datang dari segmen yang sama.

    anyway, all the best. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  14. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  15. shark singgah dr segmen yg sama:)

    mmg terbaek gambo nie.
    mmg ada sket ler macam korea..
    sikit je lar :p

    ReplyDelete
  16. aah..comey mata aimi , salam apa khabar ?


    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  17. @PakcikLie PCL wow PCL pun join!! Huhu kaba baik..:)

    ReplyDelete
  18. @Shark Kay Hahaha ckit je la.. okla dpd takde. Hikhik..

    ReplyDelete
  19. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ bolat mata !!

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  21. assalam awak :)
    maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts