expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 20, 2013

Candid Camera : Majlis Bertandang [Misya dan Japster]

Salam semua. Haa sebelum-sebelum ni dah sharing candid shot majlis nikah, sanding dan studio photoshoot wedding saya. Kali ni jom terjah candid time masa majlis bertandang pula.. 14 September 2013 di Keramat, KL, majlis sambut menantu telah diadakan untuk saya dan hubby... Majlis yang simple tapi tetap meriah dengan kehadiran family dan rakan-rakan mertua saya.:)

Sudah siap... Di butik pengantin Angsana, Ampang.. Tema gold baju kami. Pilihan ibu mertua ku.. Hehe... 

Suasana dalam dewan.. Sudah ramai tetamu telah tiba menantikan ketibaan pengantin.


Ramai juga yang datang sampai Mama tak menang tangan nak melayan.

Kami dah sampai!! Ok touch up sikit-sikit...


Get ready bersanding lagi sekali! Hehe... 

Gini ler suasana di luar dewan.. 

Berhati-hati melangkah takut tersadung! Ahakss...

Dup dap dup dap... Ngeee.... Diapit oleh pengapit yang sama masa majlis sanding iaitu Awin dan Ryan. Thank you so much to both of you!=)




My hubby jalan laju.. Huhu...



Fizzy tu tangkap gambar pengantin ke gambar Ryan tengah tut...?? Hehehe...

Bacaan doa bagi memberkati majlis... Amin...

Abam-abam DJ yang memeriahkan majlis.. 

Ayahandaku merenjis mawar... Ngee....


Family Pokde & Mokde.. Penggubah hantaran saya... Thanks Pokde n Mokde sudi iring kami untuk majlis bertandang ni..:)


One of my beloved aunty... Sebak rasa di hati masa ni.:'( 


Makteh saya! :)

My lil sis.... Excited bebenor nak merenjis mawar! huhu...

My lil bro... Sonok betul dia dapat abang ipar.. Huhu..

Family mertua ku. 

Selesai merenjis mawar.. What is next?

Hihihi apa la yang kami berdua gelakkan ya..;)) Hal orang pompuan kot... Ngee...


Apa yang pengapit kami geli hati sangat tu..? Tak ajak pun.;)

Busy nya pengapit-pengapit kami! Hehe... Tq so much guys..:)

Sesi makan beradab pula... 

Ecececeh memalu plak.. Macam tak biasa la pulak kan.. Haha..

Ermm  nyum nyum!! Lapar tau dari make-up sampai lah bersanding tak makan pape.. Huhu

Fuh gelojohnya pengantin!! Hakhakhak..

Rileks la bro... 

Acah-acah suapkan anggur.. Hikhikhik..

Alamak, veil tersangkut! Hehe..

Ok sesi potong kek pula... Ngeee...

Potong jangan tak potong!

Taknak kek, nak abang! Ngeeee.... ;p

Sesi suap-suap kan kek... 



Ok last pose atas pelamin pula...  A.k.a sesi menggedik.. Hehe.. Nasib baik lah kami ni jenis happy go lucky dan sporting, photog suruh wat posing apa-apa pun selamba je kami buat. Hehe..

Candid shot with my family dan family mertua.. Alhamdulillah semuanya berjalan dan lancar dan yang penting semua happy!=)

My family!!=) Paklang & Mak Lang dari Perak pun sudi turun KL hadir ke majlis ni. Ya Allah terharu betul rasa...:')


Family mentua yang sangat besar.. My mom in law pun dah ada 10 orang adik-beradik! Perghhh jenuh nak ingat one by one. But dorang sangat-sangat baik dan sporting..:)


Haaa ni semua rakan-rakan Abang masa study kat Canada dulu. Kecoh sungguh! Huhu...

Eh-eh-eh... Huhuhu kegirangan adik ipar with their friends.. Hehe..

Officemate abang... Sonok betul abang dapat jumpa kawan-kawan dia..

 Family ku sudah mahu pulang.. Sedih juga rasa masa ni. Yela, dah ada suami kenalah ikut suami. Tak boleh dah nak manja-manja dengan family macam dulu. Huhu.. Apa-apa pun kehadiran my family mengiringi saya dan suami dalam majlis ni sangat-sangat dihargai. :')

Kami sudah menjadi sebuah big family.. Alhamdulillah...^_^

 Sesi beramah-mesra dengan para tetamu.. 

Awat tu abang sayang? Mata masuk habik eaa... Cian dia... Huhu..


Haaah kat sana ramai lagi orang, jom kita terjah cepat!! Hehehe...


Macam comel je, macam cantik je. Hehe. Ok dah puas bersalam-salaman dengan tetamu, mari berposing atas pelamin lagi sekali.. Photog saya, iaitu Fizzy sangat-sangat sporting mahu snap gambar kami berdua dalam banyak pose. 


Haaa mereka ini semua sangat best! Rakan sekerja abang yang happening! Thanks guys for coming..:)

Doakan kami bahagia hingga ke syurga. Amin....^__^

We are married! Hehe... 


Nantikan pula candid shot untuk outdoor sanding.. Hadiah khas dari photog kami sebab kami sangat sporting.. Sepatutnya takde outdoor ni. Huhu Tq Fizzy!!


Misya : Penat tapi puas.












2 comments :

Kathy R'bain said... Reply To This Comment

sweet..cantiknyer baju pengantin tu sis..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Alhamdulillah tq kathy.. hehe baju pilihan mak mertua.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...