expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 4, 2013

Excited buka hadiah kahwin - Bread Maker! [Part 3]

Salam.. Ermm tak sangka dapat hadiah best dari office my hubby iaitu sebuah alat pembuat roti. Ahakss.. Saya wish untuk dapat oven nak bakar biskut n kek tapi rezeki lain dapat bread maker. Ngeee kena belajar wat roti la lepas ni. Huhu.. Balik-balik je tengok ada hadiah besar Abang bawa balik rumah. Memang excited!

Alhamdulillah dapat hadiah yang sangat best sebab kalau nak beli sendiri memang tak dan nak beli. Huhu.. Bukan tak mampu tapi tak pernah terfikir pun nak beli. Inilah rezeki orang baru kahwin..^^

Besar kotaknya! Huhu..


 Erm wat kek senang sikit, nak wat roti ni err kena pi kelas dulu. Hehe. Tapi saya tahu mahal bread maker ni. Brand Empress from Cosway memang berkualiti.:)

 
Antara ucapan dan doa rakan-rakan ofis abang. Terima kasih semua..:)



Misya : Ada orang janji nak bagi hadiah oven. Hehe...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...