expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 3, 2013

Gambar gadis Korea sebelum dan selepas melakukan pembedahan plastik.

Salam. Terbaca satu artikel bergambar tentang kegilaan wanita dan gadis-gadis Korea melakukan pembedahan plastik yang ekstrem. Bukan plastic surgery yang biasa-biasa tetapi totally mengubah bentuk wajah, tubuh dan kulit mereka. Maknanya kalau ternampak gadis-gadis Korea yang comel lote tu tak bermakna ianya asli! Di Korea plastic surgery sememangnya satu budaya yang tidak asing di sana. Ia melambangkan peningkatan kerjaya, pendidikan dan perkahwinan sejajar dengan usia. But seriously kalau anda lihat koleksi gambar-gambar berikut mesti sukar dipercayai tapi itulah hakikatnya.. Jangan kata wanita, lelaki Korea pun ada yang melakukan plastic surgery! So, jangan tertipu dengan kecomelan dan kejambuan mereka.^_<























Giler kan? huhu memang sangat giler.. Tapi itulah yang dilakukan oleh warga Korea bagi mendapatkan wajah, tubuh dan kulit menawan. So, kita rakyat Malaysia tak perlu nak jadi cantik dengan melakukan seperti mereka lakukan. Biarlah cantik secara semulajadi dan bermula dari dalam.

Nak order kolagen Elmarino Blanc? Klik SINI.


Misya : Kalau di sini banyak yang nak tukar jantina kot.


3 comments :

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Perghh..sangat lain daripada muka asal...harap Malaysia terutamanya yang beragama islam tak terlibatlah antara golongan yg buat plastic surgery ini...

Mime MF said... Reply To This Comment

lain terus dr wajah asal..tp kbykn yg bt pembedahan ni sy tgk dorg pny bentuk muka lain mcm skt..huhu tp after operate segak/hemsemm

sYiRa LoKMaN said... Reply To This Comment

salam...da follow..terima ksih sudi join segmen "i will follow you" by Syira Lokman.
Tolong follow peserta lain juga ye? tunggu juga keputusan 3 blog yang akan direview :) tq !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...