expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 24, 2013

Giant (watak dalam Doraemon) sebenarnya wujud!!!

Salam.. Huhu belek-belek facebook tetiba terjumpa gambar ni. This is real Giant dalam siri animasi Doraemon yang pernah popular sekitar tahun 90an! Doraemon memang sangat digemari oleh kanak-kanak seperti saya masa tu. Hehe. Salah satu watak yang tidak disukai adalah Giant sebab dia suka buli Nobita dan Doraemon. Huhu kira nakal la dia ni compare watak-watak yang lain...


Nak tengok watak Nobita versi wanita betul? Klik SINI.


Misya : Dah tak layan kartun.

2 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah betul2 wujud ek cik misya...he he he...

Kathy R'bain said... Reply To This Comment

serupa..hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...