Giant (watak dalam Doraemon) sebenarnya wujud!!!

Salam.. Huhu belek-belek facebook tetiba terjumpa gambar ni. This is real Giant dalam siri animasi Doraemon yang pernah popular sekitar tahun 90an! Doraemon memang sangat digemari oleh kanak-kanak seperti saya masa tu. Hehe. Salah satu watak yang tidak disukai adalah Giant sebab dia suka buli Nobita dan Doraemon. Huhu kira nakal la dia ni compare watak-watak yang lain...


Nak tengok watak Nobita versi wanita betul? Klik SINI.


Misya : Dah tak layan kartun.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts