expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 6, 2013

Hadiah Kahwin : Sejadah...

Salam semua.. Kebetulan hari Jumaat ni kan, mengingatkan saya salah satu hadiah wedding saya daripada salah seorang rakan husband saya iaitu Sejadah.. Buka-buka je pembalut, keluarlah sejadah yang sangat cantik ini. Alhamdulillah masih ada yang sentiasa mengingatkan kami. Memang kami plan nak beli sejadah baru tapi tak sangka Allah maha mendengar terus diberi sejadah melalui hadiah kahwin ini. SubhanaAllah...T_T



Misya : Solat tiang agama.

1 comment :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

Alhamdulillah dan rezeki Cik Misya dan suami tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...