expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 24, 2013

Melampau!! Kalimah Allah dipermainkan kerana politik!

Salam.. MasyaAllah.. Saya tak tahu nak cakap camne lagi dengan parti politik kat Malaysia ni. Saya still leh tak kisah if PM atau Ketua Pembangkang kena kutuk or whatever tapi bab kalimah suci Allah s.w.t. dimain-mainkan untuk tarik minat pengundi, so sorry saya tak leh terima benda-benda camni. Sama juga if ulama' dihina sesuka hati sebab mereka pewaris Nabi. 

Tengoklah gambar ni.. Sumber dari rakan facebook saya. Semua terkejut melihat gambar ini! Kalau tak terkejut tu maybe hati anda sudah hitam. Banyak-banyak lah bertaubat ya.. Apa ke benda huruf alif digantikan dengan lambang 1Malaysia?? Aiyooo takde akal ke apa? Siap letak background bendera Malaysia pada kalimah Allah ni. Siapa mengajar ni?? Sungguh melampau lah..

Nak promote parti pun tak perlu main benda-benda sensitif camni. Please lah matang sikit dalam berpolitik tanpa mainkan isu perkauman dan keagamaan sebegini. Melampau sangatlah kering idea nak tarik pengundi guna kalimah Allah then edit-edit sesuka hati camni.. ;( Kalau betul perjuangkan Islam, takkan sampai sebegini sekali caranya? Hmmm...



Misya : Sedih dengan politik kotor di Malaysia.

4 comments :

Razi ten said... Reply To This Comment

It was rather dirty, if you really fought for Allah, there is a lot of other's way right?

miya amira said... Reply To This Comment

yang ni memang dasyat dah...xpatot la buat mcm nim...

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Razi ten yeah...

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@miya amira tula, jangan nanti Malaysia ditimpa bala sudah la.. Now pun sudah terasa ckit demi ckit. Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...