expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 30, 2013

Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle

Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  klik sini dan share gambar.. (Sila share public yea)

4. please klik ni sampai habis loading yea    (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

**Semua diatas adalah wajib yea..

Silalah copy code dibawah ni..
Credit coding to Kak Mia Liana
GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. Hehe..so,jom joinkan diri anda.. Gud luck.!

p/s : sila tinggalkan link dekat komen yea.. Peninggalan link entri ditempat lain tidak akan dilayan.... ^_^



Misya : Senang copy paste coding html entry segmen.

2 comments :

Azyan Ramle said... Reply To This Comment

tanx sudi join GA yan and gud luck! ^_^

Azyan Ramle said... Reply To This Comment

salam.. ada sedikit pembetulan bagi syarat yang ketiga tu.. diminta supaya para peserta dpt melengkapkan ia dengan pergi ke link yang yan sertakan.. terima kasih dan yan menyusun 10 jari diatas kecuaian ini..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1432493853645862&set=a.1432493830312531.1073741832.1430604747168106&type=3&theater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...