Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Comments

  1. Assalamualaikum.. Salam kenal . Ros singgah sini dari segmen yg sama dan follow..
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. salam dear..

    Jemput join GA saya ye..
    http://sarahbodyfood.blogspot.com/2013/12/give-away-dari-sarahbodyfood.html

    hadiah best..TQ..:)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..saya pun dah join segmen yg sama..

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html .support you

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. salam singgah sambil follow :)

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. All the best!!
    Dari segmen yang sama!:D

    ReplyDelete
  11. salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. dah follow sini no 1866

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Singgah melawat dr segmen sama :)
    Jom jenguk Cik Anis pule...ihikk~

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama.... good luck....

    http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  21. salam...terjah sini ^_^
    semoga berjaya dlm berblog :)
    hehe..syira ada buat
    PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
    HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
    http://syiralokman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam... tahniah ya

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts