expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 19, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

22 comments :

ros_reeza said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. Salam kenal . Ros singgah sini dari segmen yg sama dan follow..
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Maisarah Azemi said... Reply To This Comment

salam dear..

Jemput join GA saya ye..
http://sarahbodyfood.blogspot.com/2013/12/give-away-dari-sarahbodyfood.html

hadiah best..TQ..:)

Maya Omar said... Reply To This Comment

selamat bersegmen..saya pun dah join segmen yg sama..

farah adila said... Reply To This Comment

dr segmen yg sama http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html .support you

Budu Bilis said... Reply To This Comment

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Dhia Dirham said... Reply To This Comment

selamat bersegmen
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Pha Is said... Reply To This Comment

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Airis Arissa said... Reply To This Comment

salam singgah sambil follow :)

http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

Maria Firdz said... Reply To This Comment

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF said... Reply To This Comment

All the best!!
Dari segmen yang sama!:D

MyCherita said... Reply To This Comment

salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Nuna Pringia said... Reply To This Comment

good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

fuzamusa said... Reply To This Comment

dah follow sini no 1866

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Cik Anis said... Reply To This Comment

Singgah melawat dr segmen sama :)
Jom jenguk Cik Anis pule...ihikk~

nur-afiz said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama.... good luck....

http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Afiqah Adzan said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Aben Mpun said... Reply To This Comment

Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

Cikgu Norazimah said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

sYiRa LoKMaN said... Reply To This Comment

salam...terjah sini ^_^
semoga berjaya dlm berblog :)
hehe..syira ada buat
PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
http://syiralokman.blogspot.com/

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam... tahniah ya

http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...