expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 6, 2013

Siapa nak order Chocolate Malt yang enak ini?

Salam.. Nyum nyum! Hari ni 2 kali saya menikmati Chocolate Malt yang sangat enak ni.. Huhu. Memang best sangat-sangat sebab ianya pekat tapi tak terlalu manis. Time sejuk-sejuk minum memang syok! Huhu.. Plus tak muak pun banding beli Milo atau seangkatan dengannya. Hari-hari nak minum! Sekotak tak cukup sebulan. Huhu. Harga pun berpatutan sesuai dengan kualiti dan rasanya yang seriously memang enak! Nak order? Boleh sms/call/wasapp saya di 016-9561764


Harga 
1 kotak : RM21.00 (15 sachet)
1 sachet : RM2.00

 Promosi (Hingga 25 Mac 2014)
2 kotak : RM31.00
3 kotak : RM44.00

Caj Pembayaran RM3.00 sekotak. Kalau beli by-sachet free delivery. Boleh juga datang ke tempat saya untuk COD. (Area Putrajaya)

Untuk pembelian boleh bank in ke Maybank 166010212878 atau CIMB 16010006454521 (Aimi Syahirah Shokarny). Sila  sms/call/wasapp saya di 016-9561764 dan sertakan details berikut:

Nama penuh
Alamat
No. telefon
Jumlah (RM) dan No. Rujukan Pembayaran


Misya : Yang penting Halalan Toyyiba.

4 comments :

Kathy R'bain said... Reply To This Comment

wah....sedap nyer..

Syuhada Salleh said... Reply To This Comment

mcm sedap je nmpak..ada COD x ke cheras? klau ada, nak beli lah..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Memang sedap. Try la sekotak.:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Ada syu. Harga n delivery sama. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...