expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 24, 2013

Tahniah adikku!! Studio shoot sebagai graduan UPNM...

Salam semua.. Syukur Alhamdulillah my lil'sis, Amirah sudah menamatkan pengajian dalam bidang Human Resource dari UPNM. 3 tahun belajar, akhirnya tercapai juga cita-cita memegang skrol ijazah. Sebelum ni, saya ada story kisah saya ke majlis Konvo adik saya ni di SINI. So, tak sah lah kan dah pakai baju konvo tak pi studio snap formal photo. Jom zoom in, antara gambar-gambar studio shot my lil sis n my family..:)


Dah nama study kat Universiti Pertahanan, wajib ada uniform tenteranya! Mewarisi darah pahlawan sebelah arwah Tok Ayah dari Johor. Atok kami tu dulu seorang anggota polis. Kalau arwah masih ada, pasti kisah-kisah Tragedi Bukit Kepong segar dalam ingatannya. Berapa ramai komunis pernah ditembaknya! Huhu..



My hubby takde masa ni sebab ada hal urgent kena balik rumah mertua.. Huhu.


Alhamdulillah selesai.. Proud of her! Now, dia kena fokus dengan kerjaya terlebih dahulu. Dapatkan kerja tetap dan bantu family. Wish you all the best in your life, Angah!=)


Misya : Dulu aktif Kadet Bomba masa sekolah.


7 comments :

Shark Kay said... Reply To This Comment

tahniah buat beliau..
mmg nampk best bila pakai uniform tentera tu.
bila ler dpt merasa.

timm_bill said... Reply To This Comment

tahniah..timm pun xsabau2 nk grad pkai bju tentera airforce..hehe..

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

tahniah buat adik...eh! nampak perut aimi cm brisi..dh ade ke..hihi

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@DIARI FARISHA hehe.. itu efek daripada baju tu. ;)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@timm_bill hehe sabar2x..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Shark Kay masuk askar pasti leh merasa. Ngee...

opener said... Reply To This Comment

Kak.dia trus jadi tentra ke pastu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...