Tahniah adikku!! Studio shoot sebagai graduan UPNM...

Salam semua.. Syukur Alhamdulillah my lil'sis, Amirah sudah menamatkan pengajian dalam bidang Human Resource dari UPNM. 3 tahun belajar, akhirnya tercapai juga cita-cita memegang skrol ijazah. Sebelum ni, saya ada story kisah saya ke majlis Konvo adik saya ni di SINI. So, tak sah lah kan dah pakai baju konvo tak pi studio snap formal photo. Jom zoom in, antara gambar-gambar studio shot my lil sis n my family..:)


Dah nama study kat Universiti Pertahanan, wajib ada uniform tenteranya! Mewarisi darah pahlawan sebelah arwah Tok Ayah dari Johor. Atok kami tu dulu seorang anggota polis. Kalau arwah masih ada, pasti kisah-kisah Tragedi Bukit Kepong segar dalam ingatannya. Berapa ramai komunis pernah ditembaknya! Huhu..



My hubby takde masa ni sebab ada hal urgent kena balik rumah mertua.. Huhu.


Alhamdulillah selesai.. Proud of her! Now, dia kena fokus dengan kerjaya terlebih dahulu. Dapatkan kerja tetap dan bantu family. Wish you all the best in your life, Angah!=)


Misya : Dulu aktif Kadet Bomba masa sekolah.


Comments

  1. tahniah buat beliau..
    mmg nampk best bila pakai uniform tentera tu.
    bila ler dpt merasa.

    ReplyDelete
  2. tahniah..timm pun xsabau2 nk grad pkai bju tentera airforce..hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah buat adik...eh! nampak perut aimi cm brisi..dh ade ke..hihi

    ReplyDelete
  4. @DIARI FARISHA hehe.. itu efek daripada baju tu. ;)

    ReplyDelete
  5. @Shark Kay masuk askar pasti leh merasa. Ngee...

    ReplyDelete
  6. Kak.dia trus jadi tentra ke pastu?

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts