expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 19, 2013

The best steamboat at Flamming Steamboat Buffet!

Salam semua.. Ermm sedapnya steamboat! Hehe.. Siapa yang biasa makan steamboat mungkin tahu tempat-tempat menarik untuk menikmatinya. Salah satu place yang saya suka kunjungi adalah The Flamming Steamboat di Seksyen 33, Shah Alam. 

Baru-baru ni, after wedding photoshoot studio di Shah Alam, saya, hubby and my family menerjah The Flamming Steamboat ni! Huhu perut tengah lapar, hujan renyai-renyai, memang masyukklah pekena steamboat...

This is us! Hehe.. Penuh satu meja kami rembat! Haha.. Kat sini nak makan steamboat dengan cara buffet. Bayar dan terus lantak sepuas-puasnya! Macam-macam ada di sini selain daripada steamboat. Dari pembuka selera sehinggalah kepada pencuci mulut. 

My hubby with my dad.. Huhu sonok dorang berdua borak-borak sambil meratah seafood!


3 of us... Hehe...

Haiyakkkk! Bergaduh ke apa ni? Hikhikhikhik..... Berebut makanan! Candid shot from by mom... Hehehe...



Nak tahu lebih lanjut tentang tempat ni? Boleh klik SINI. Atau like facebook dorang kat SINI. Memang sesuai bawa family atau kawan-kawan reunion di sini. Tempat nya luas dan banyak pilihan makanan. Kalau datang sorang-sorang atau berdua saja tak syokk. :)


Misya : Suka steamboat kuah tomyam.



4 comments :

HAJAR said... Reply To This Comment

Wah,bestnya..Sedapnya.. hihi.. :)

Delimasari said... Reply To This Comment

akan terjah nanti

Aku Penghibur said... Reply To This Comment

aduhh hujan-hujan nie best kalau dapat makan steamboat ^_^ bestnya

Lyeen De Syifa said... Reply To This Comment

Seronoknya...mesti sedap ni..:')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...