expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 31, 2013

Segmen Bloglist Kataubaid Nov 2013

Salam.. Haa jom rehatkan minda di petang hari dengan menyertai segmen ni. Klik je banner.. 



Misya : Kejap je masa berlalu.

Wow, Cristal Angels dalam akhbar tempatan!!!

Salam... Perghhh penangan set pakaian dalam yang super mengagumkan Cristal Angels from Elken telah dipaparkan dalam akhbar tempatan!!! Siapa yang dah pakai DX Lingerie atau Charms dari Elken pasti meronta-ronta nak dapatkan Cristal Angels pula. Sebab designnya yang mewah dan eksklusif dengan warna putih yang memukau pasti wat mata yang memandang terpana.. Cewah! Over plak ayat ya? But seriously lingerie keluaran Elken tidak pernah mengecewakan. Harganya memang agak tinggi but orang tinggi panjang akal mesti tahu kenapa harganya sebegitu. Silap-silap ada yang kata " kenapa murah sangat banding dengan kualitinya??" Itulah poduk Elken!!! ^^


Semalam saya story about live catwalk show of this lingerie. Then tahu-tahu dah keluar di dada akhbar! Elken memang super laju! Dats why jutawan-jutawan nya keluar macam cendawan lepas hujan. Perghhhh......! Dah cantik, kaya pula tu! Ahhaiii... Tak mahu ke????


Feewiiittt! Cristal Angels memang dicipta untuk digayakan mengikut kreativiti memasing. Tak nampak macam anda pakai bra biasa pun. Boleh add-on jacket, mini skirt, kebaya, jumpsuit dan sebagainya. Nak tahu lebih details about this super amazing lingerie? Klik Cristal Angels


Misya : Sentiasa pertingkatkan tahap pemikiran dan keupayaan diri sendiri.

Lagi Testimoni DX Lingerie : Sangat rugi jika tidak memilikinya!

Salam semua... Wahhhh luar biasanya DX Lingerie Elken nih!!!! T__T Semakin ramai yang memilikinya dan mendapat hasilnya. Totally sangat berbaloi dan tak rugi memilikinya kerana saya juga telah memilikinya dan mendapat hasil bukan sahaja menjadi lebih cantik, dan sihat malah lebih bergaya! Tak percaya keberkesanan DX ini? Nah saya share dengan anda berpuluh lagi testimoni pengguna-pengguna tegar DX yang dahulunya body 'sodap-sodap' atau 'tombam-tombam' kini slim melim!! Dah slim baru boleh bergaya dengan apa sahaja fesyen baju rite? Masih lagi ragu-ragu? Jom tengok testimoni hebat DX nih!!!




Kombinasi DX dengan produk-produk Elken yang lain seperti Triple Set juga membantu mempercepatkan kadar pemulihan bentuk badan.







































Perghh tak tahan nya!! Memang berbaloi memiliki DX apabila mendapat bentuk tubuh yang diidam-idamkan. Tak rugi invest beli twinset DX ni sebab ianya menjimatkan sebenarnya berbanding anda beli pakaian dalam bukan-bukan di luar sana yang akhirnya merosakkan bentuk tubuh anda. Dan andalah yang paling rugi kerana tidak mahu melakukan perubahan dalam diri sedangkan semakin ramai mulai sedar akan kepentingan memiliki DX Lingerie yang sungguh luar biasa ini. Jom klik SINI atau hubungi saya untuk pembelian atau free-fitting!=)




Misya : Sudah upgrade kepada Charms. ;)



Sifat-sifat anda berdasarkan bulan kelahiran

Salam... Good Morning! Jom chill kan pagi-pagi Khamis ni dengan melihat sifat-sifat diri sendiri berdasarkan bulan kelahiran anda! Agak-agak betul ke? hehe.. Mana yang positif kita tingkatkan. Mana yang negatif kita jauh-jauhkan... Jom view!=)


Saya lahir pada bulan September. Ahaksss... Ganjil-pelik-nakal???  Huhu maybe la. Saya memang suka wat something yang luar biasa sikit. Suka cabar diri. :) Nakal? Hehe saya memang notty kadang-kadang. ;))


Misya : Nakal = Sense of humor



Wednesday, October 30, 2013

Free Pre-Wedding Shoot : Misya & Japster [by Studio Mukmin]

Salam... Again.. Me & my hubby.. Sudah ditakdirkan kami bersatu dalam ikatan perkahwinan, nak tahu setahun sebelum tu, kami di sponsor leh seorang photographer untuk buatkan satu sesi photoshoot pre-wedding! Gara-gara saya menang 1 contest model muslimah, jadi abang photog tu terus berkenan nak shoot saya dan incik abang saya sebagai hadiah wat kami. Terus-terus cari baju untuk hubby. Nasib baik jumpa warna yang sama dengan baju saya.. Ngehehe.. Akhirnya terhasil album pre-wedding saya dan hubby!! FOC.. Syukur Alhamdulillah Abang Mie dari Studio Mukmin sudi sponsor our pre-wedding shoot. Siap dapat album dan frame besar lagi!!=) Rezeki jangan ditolak.. Hehe...

Disebabkan asal-asalnya photoshoot ni untuk saya seorang bertemakan Muslimah Sejati, maka saya pun make-up lite-lite saja. Baju pun simple. Huhu..







Saya nampak tembam dan berisi!! Ahakss....



Cantik kan gambar ni? Shoot di Taman Tasik Titiwangsa..





Dah nama pun pre-wedding kan, jeling-jeling saja posing nyer... Bak kata lagu Ana Raffali, Boleh Pandang-Pandang, Jangan Pegang-Pegang.. Ahaksss... Alhamdulillah setahun lebih selepas shoot ni, kami diijabkabulkan. ^_^ Kalau memerlukan khidmat Studio Mukmin ni, boleh contact dorang di SINI.



Misya : Rezeki, jodoh pertemuan, ajal maut di tangan Tuhan...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...