expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 20, 2014

Candid Camera : Outdoor Shoot Majlis Bertandang [Misya n Japster]

Salam semua.. Wah tak habis-habis lagi story bout my wedding. Hehe. Rileksla.. Baru 4 bulan saya kawen. Masih mood honeymoon lagi. Huhu.. Sebelum ni dah story candid shot masa majlis bertandang dalam entry INI. So, today nak story outdoor shoot after majlis tersebut. Kalau ikutkan takde dalam pakej tapi disebabkan kami sangat sporting, maka jurufoto pun snap juga outdoor sebagai hadiah buat kami.. TQ Fizzy from Andaman23.:)

Persalinan kuning gold.. Pilihan my mom in law.. Teringat persalinan wedding my mom n my dad dulu pun ada juga pakai baju kuning. Raja sehari la katakan...=)

Alamak tersangkut-sangkut la pula.. Baju ni sarat dengan manik, memang senang je benang atau apa-apa benda nak tersangkut. Huhu..
 
So nice!

Hihihi kelakar tak? Angguk-angguk, geleng-geleng... Lenguh leher tuh! Haha..

Abang memperbetulkan tanjak nya..


Posing atas padang rumput hijau yang sangat cantik. Kontra dengan warna baju kami.

Nasib baik ada my lil sis.. Tolong-tolong repair pape yang patut nanti gambo tak cantik. Huhu..

Allah.. Dah duduk dah susah nak bangun! Huhuhu... 


Posing ikan duyung bertemu putera Raja lah konon-kononnya...;p


Cewah..! Macho la tu....;)

Hahahaha ni paling kelakor! Hehehe memang kami request nak gambar dukung-dukung gini..;p

Abang saja je kan kata saya berat tak larat nak dukung!;p

Ni posing gaduh ke apa ni? Huhu

Ahaksss apa yang geli hati sangat tuh??



Cewah! Masing-masing menunjukkan kehandalan berposing.. Huhu.. Kami leh jadi model tak? hehehe..

Haha muka kepenatan....:p

Ok surrender! Tak larat dah.. huhu..


Sesi baling-baling bunga.. Berapa kali try tak jadi-jadi.. Huhu..

Haaa giliran ahli family ku nak berphotoshoot jugak! Huhu..

Excited memasing! 

Macam-macam gaya ada....;)

Busu, Angah, me, my mom and Makteh.. Kebetulan kereta Paksu ku rosak. Sementara nak tunggu repair, tu yang kami sempat berposing-posing ni. Haha..

Cak! Wah happynya dah kawen! Huhu... 

Pengantin dah penat sebenarnya.. Huhu.. 

Posing-posing lagi dengan gajet cameraman la pula.. Nasib tak jahanam lens tu dikerjakan kami! Huhu..

Gangguan cahaya... Tetap nice..^^

Macam comel jek... Macam comel jek...

Bukan main galak yerrr.... Hehehe...

Yang penting kami happy!=) SYukur Alhamdulillah selesai sudah majlis kami.. Terima kasih buat semua yang hadir dan membantu membuat persiapan.:)

Ooooo yesssss!!! Apakah itu?? Wakakakaka..;p


So, itu lah beberapa aksi spontan kami semasa outdoor shoot majlis bertandang. Tak jauh pun kami shoot ni. Di luar dewan sahaja sebab kebetulan ada padang rumput yang menghijau memang banyak lah idea si Fizzy. Tunggu album penuh siap nanti...



Misya : Setiap saat indah adalah berharga untuk dikenang.




10 comments :

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

Cik Misya da kawen upanya,,,so title da jdi Puan Misya la ne.lum t'lmbt lg kn nk ucp thniah ats ary bhgia.Wluapa pn,nice gmbr2 candid ne... :)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Bestnya dapat photoshoot

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Izzah Norlizah hehe tq dear..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Isabel Diaz awak pun boleh juga nanti dear..:)

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

awesome shoots ^^

Abak Lorong Cinta said... Reply To This Comment

Wah...tetiba rasa nak kwin cepat..jeles3x

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nurfaezah Abdullah credit to our photog, Fizzy..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Abak Lorong Cinta Hehe.. Stabilkan diri n family dulu, insyaAllah pasti dtg jodoh tu.:)

Cikgu Norazimah said... Reply To This Comment

kawen WAJIB baju kaler kuning tau, baru la raja sehari, CN dulu masa wedding pun kuning gak, terus confiden perasan mcm raja2..hehe

eyqa yushaiza said... Reply To This Comment

acece.. sweetnye.. best betul kalau ade family sporting gini kan?? :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...