expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 29, 2014

Hanya Aku by Hyper Act... Lagu Berhantu!!!

Salam semua. Serius saya sudah lama tak sukakan lagu-lagu tangkap leleh ala-ala rock kapak ni. Tetiba my hubby perkenalkan this song to me sebab his officemate hari-hari dok pasang kat tempat kerja. Jadi, my hubby pun dah terikut-ikut nyanyi sampai balik rumah. And finally wife nya ini pun dah terjangkit!! Haha.. memang lagu ni berhantu! Jom kita dengarkan Hanya Aku dari kumpulan Hyper Act.. Dan lagu ni juga baru-baru ni menang Naib Johan dalam Anugerah Juara Lagu ke 28! Perghh memang luar biasa penangan lagu neh. Jom dengar!=)


LIRIK

Bersama janji kau sentuh rasa percaya
Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa
Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu

[*] Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku

Apakah mungkin berulang janji setia
Apa kan kekal ataupun menyambut duka
Dan dirimu di janji Sang Sempurna
Dan kecewa kini dipulih rasa kasihmu

Repeat [*]

Dihuni rasa rindu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku

Dingin rasa kasihmu
Bagai bintang bersemi
Rindu janji bicara
Kekal selamanya
Walau sekadar mimpi
Tak pernah ku peduli
Selamanya kan ku pasti merindui dirimu
Hanya aku



Misya : Bukan semua cinta itu akan berakhir dengan perkahwinan dan bukan semua kebencian itu berakhir dengan permusuhan.

3 comments :

sYiRa LoKMaN said... Reply To This Comment

suka lagu ni ^_^

Abak Lorong Cinta said... Reply To This Comment

terbaik la... best sngat2

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

mmg best lagu ne...mnt msa lagu ne jd tema cite d tv3 klu xslp para pelakonnya Adi Putra dn lupa nma heroinnya dn tjuk cite 2 ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...