Kempen dan Segmen Blogger Berselawat

Salam semua.. Wah bagus betul blogger Abak anjurkan segmen bermanfaat sebegini.. Jomlah kita sama-sama join!=) Klik je banner k..


Tiada apa mahu dikongsikan.. Cuma ada one of my junior masa study dulu bagi tahu iklan promo Maulidur Rasul di TV9 yang pernah saya lakonkan 2 tahun lepas, keluar lagi tahun ini! Huhu.. Nak tengok iklan apa tu? Klik video di bawah. Tak sangka junior saya tu still cam wajah saya. Hehe..



Misya : Rindu nak photoshoot tapi lebih kepada ciri Muslimah sebenar.

Comments

  1. alhamdullilah, selamat brsegmen kak..:')

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Allahumma salli ‘ala Muhammad wa Ali Muhammad ..

    Senarai Peserta : http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-dan-kempen-blogger.html

    Masanya untuk kita mengenali dan menghayati Cinta Rasulullah..
    1. Blogwalking
    2. Follow
    3. Hayati Perkongsian Cinta Rasulullah

    ReplyDelete
  3. Wah.. bestnya... pkongsian yg sngat mnarik...Akak yg baju pink kan? huhuhu...

    Smbil mnton video tu,banyak pngajaran yg dpat kita ambil..sama2 amalkan prbadi Rasulullah S.A.W.. moga kita mndapat syafaat Baginda...Amin..

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen sama.. :)

    Allahumma solli ala sayyidina muhammad.

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

    ReplyDelete
  7. SHAD DATANG DARI SEGMEN SAMA,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts