expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 17, 2014

Kempen dan Segmen Blogger Berselawat

Salam semua.. Wah bagus betul blogger Abak anjurkan segmen bermanfaat sebegini.. Jomlah kita sama-sama join!=) Klik je banner k..


Tiada apa mahu dikongsikan.. Cuma ada one of my junior masa study dulu bagi tahu iklan promo Maulidur Rasul di TV9 yang pernah saya lakonkan 2 tahun lepas, keluar lagi tahun ini! Huhu.. Nak tengok iklan apa tu? Klik video di bawah. Tak sangka junior saya tu still cam wajah saya. Hehe..



Misya : Rindu nak photoshoot tapi lebih kepada ciri Muslimah sebenar.

8 comments :

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen

Lyeen De Syifa said... Reply To This Comment

alhamdullilah, selamat brsegmen kak..:')

Abak Lorong Cinta said... Reply To This Comment

Assalamualaikum... Allahumma salli ‘ala Muhammad wa Ali Muhammad ..

Senarai Peserta : http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-dan-kempen-blogger.html

Masanya untuk kita mengenali dan menghayati Cinta Rasulullah..
1. Blogwalking
2. Follow
3. Hayati Perkongsian Cinta Rasulullah

Abak Lorong Cinta said... Reply To This Comment

Wah.. bestnya... pkongsian yg sngat mnarik...Akak yg baju pink kan? huhuhu...

Smbil mnton video tu,banyak pngajaran yg dpat kita ambil..sama2 amalkan prbadi Rasulullah S.A.W.. moga kita mndapat syafaat Baginda...Amin..

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

Aniq Bukhary said... Reply To This Comment

Datang dari segmen sama.. :)

Allahumma solli ala sayyidina muhammad.

Cikgu Norazimah said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

sha dhira said... Reply To This Comment

SHAD DATANG DARI SEGMEN SAMA,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...