Maggi special from my husband...

Salam.. Nyum nyum! Semalam balik je rumah, tengok kat atas dapur ada periuk. Jengah isinya, eh ada maggi! huhu. Rupanya my husband masak maggi special untuk saya! Ada telur, ada cili kering, ada fish cake and fish ball.. Memang sedap! Kreatif juga hubby saya ni. Huhu. Almaklumlah dulu study di perantauan kena pandai berdikari masak sendiri. Tq sayang!=)


Nampak sedap kan? hehe... Siap ada lebih saya bawak bekal gi office. Ngehehe..



Misya : Maggi hot cup pun terbaekkk!

Comments

  1. bertuahnyer mr hubby masakkan..:) sy plak, tukang masak kedai je yg tlg masakkan..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts