expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 2, 2014

Mengandung kerana DX Lingerie! Berita baik buat wanita yang sukar hamil!

Salam semua.. Haaa berita gembira! Hehe.. Tapi bukan dari saya. Tapi seorang sahabat yang menggunapakai DX Lingerie from Elken! Syukur Alhamdulillah setelah beberapa tahun kahwin tapi belum ada anak, kini dikhabarkan telah hamil! Setelah mencuba pelbagai jenis produk sebelum ni tapi tak berjaya. 


Tak sangka hanya mengamalkan pemakaian DX yang betul, peranakan wanita diangkat ke tempat yang sepatutnya, maka baby pun mudah melekat. Kenapa kena pakai DX? Sebab gravity is always there.. Kita wanita zaman sekarang sangat aktif. Siang kerja, balik buat kerja rumah pula. Non-stop bergerak sana-sini sampai satu tahap rahim akan jatuh sedikit demi sedikit. Ada orang suggest pergi urut untuk betulkan peranakan tapi risiko sangat tinggi. Tersalah urut jadi makin teruk! Kalau urut betul sekalipun, kena ingat GRAVITI SENTIASA ADA.  Mak bidan dah angkat rahim tu pun tapi graviti tetap akan tarik ke bawah. Then terpaksa 3 bulan sekali berulang gi rumah urut betulkan peranakan! Aiyo.... Organ-organ kita ni sangat sensitif! Selalu sangat urut jadi lain pula nanti.


Sebab tu kena pakai DX. Untuk yang alami masalah peranakan, the best is long girdle. Hari-hari wajib pakai. Testimoni diri saya sendiri pun, senggugut saya 100% hilang lepas pakai DX! MasyaAllah.. Sebelum ni punyalah teruk kalau kena period pain. Sampai muntah-muntah mengalahkan pompuan mengandung! Syukur sangat-sangat dapat atasi masalah tu..:) 


So siapa yang nak order long girdle ni leh contact saya ok! 016-9561764. Digalakkan memakai full/twinset. Nanti kaki n punggung dah tip top tetiba yang atas menggeleber sana sini! Huuu jangan camtu okeys..;) InsyaAllah mungkin ini cara terbaik yang anda belum cuba untuk timang cahaya mata. Belum cuba belum tahu..



Misya : Family planning?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...