expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 10, 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Salam.. jom support segmen ini dengan klik banner!=)



Misya : Belum update bloglist lagi.

18 comments :

cik kiera said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, Hai dear, Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Kiera amat menghargainya. =D . . GoodLuck ye, IN SHA ALLAH ^^

#Salam Jumaat

Eellee Nana said... Reply To This Comment

selamat bersegmen..good luck^^

farah.fauzi said... Reply To This Comment

good luck sis

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

dilakhir said... Reply To This Comment

follow sini :)

dilakhir said... Reply To This Comment

tak dapat nak follow sebab tak jumpa button follow

cik kiera said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah said... Reply To This Comment

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

N-fiq :D said... Reply To This Comment

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq said... Reply To This Comment

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said... Reply To This Comment

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Wana Seoby said... Reply To This Comment

assalamualaikum,
datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html

http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

:)

Maya Omar said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama..:)

Nasz said... Reply To This Comment

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah lama follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...