Segmen : Jom masuk bloglist Misya!

-TAMAT-

Salam semua.. Haa da masuk tahun 2014, tapi banyak benda saya belum update kat blog ni. Huhu. Salah satu benda saya nak update adalah bloglist saya! huhu.. Siapa yang nak masuk my bloglisted, wajib join segmen santai-santai ni ok. Mudah je caranya..:)

1. Follow my blog
2. Like page 

3. Buat satu entry bertajuk : Segmen : Jom masuk bloglist Misya!
4. Copy paste header saya dalam entry dan backlink kan ke sini.


5. Jangan lupa masukkan saya dalam bloglist anda juga!=)
6. Siap, boleh komen link entry anda di sini.


Tarikh tutup : Bila-bila masa sahaja. Semua yang join akan dibloglisted dalam blog saya.=)

SENARAI PESERTA, akan di update dari masa ke semasa. Boleh lah anda jalan-jalan nanti.:)

Misya : Senang blogwalking.


Comments

  1. nak join juga ni....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. join yer..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  4. sy join...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/segmenjom-masuk-blogllist-misha.html

    ReplyDelete
  5. kathy join sis...
    http://resipidarihati.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  6. http://danianasreen78.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    Saye join :)

    ReplyDelete
  7. JOINED AND DAH LETAKKAN DALAM BLOGLIST KITA ;)

    http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  8. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  9. miss join tau :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  10. http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ayu join ye

    ReplyDelete
  11. http://farhanazulkafli-96.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  12. Joined :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  13. saya join

    http://jnjikita.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  14. Salam.. Abak datang dan join :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  15. join jg :)

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  16. http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  17. Salam.saya join... http://http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  18. saya join
    http://cikalyea.blogspot.com/2014/01/jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  19. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  20. akak join yer

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal =). http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts