Skip to main content

Segmen : Jom masuk bloglist Misya!

-TAMAT-

Salam semua.. Haa da masuk tahun 2014, tapi banyak benda saya belum update kat blog ni. Huhu. Salah satu benda saya nak update adalah bloglist saya! huhu.. Siapa yang nak masuk my bloglisted, wajib join segmen santai-santai ni ok. Mudah je caranya..:)

1. Follow my blog
2. Like page 

3. Buat satu entry bertajuk : Segmen : Jom masuk bloglist Misya!
4. Copy paste header saya dalam entry dan backlink kan ke sini.


5. Jangan lupa masukkan saya dalam bloglist anda juga!=)
6. Siap, boleh komen link entry anda di sini.


Tarikh tutup : Bila-bila masa sahaja. Semua yang join akan dibloglisted dalam blog saya.=)

SENARAI PESERTA, akan di update dari masa ke semasa. Boleh lah anda jalan-jalan nanti.:)

Misya : Senang blogwalking.


Comments

Shad said…
good luck akak.. :)
Anonymous said…
nak join juga ni....
Miss Syahbanu said…
This comment has been removed by the author.
Miss Syahbanu said…
join yer..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
msredcheesecake said…
sy join...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/segmenjom-masuk-blogllist-misha.html
Anonymous said…
kathy join sis...
http://resipidarihati.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Dania said…
http://danianasreen78.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

Saye join :)
amal said…
JOINED AND DAH LETAKKAN DALAM BLOGLIST KITA ;)

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Farahain ZFA said…
http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Zen said…
miss join tau :D
http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
AyuInsYiraH said…
http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

ayu join ye
Ana said…
http://farhanazulkafli-96.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Joined :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Mar Mansor said…
saya join

http://jnjikita.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
fragmenbiru said…
Salam.. Abak datang dan join :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Unknown said…
join jg :)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/jom-masuk-bloglist-misya.html
eydafaizal said…
http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Faez Zainal said…
Salam.saya join... http://http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Unknown said…
saya join
http://cikalyea.blogspot.com/2014/01/jom-masuk-bloglist-misya.html
Unknown said…
http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
ZaridaIshak said…
akak join yer

http://yangbaik.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html
Miss S said…
salam kenal =). http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

Popular posts from this blog

Resipi Popia Coklat Nestum yang senang dan sedap!

Salam. Apa benda atas tu? Ahha itulah Popia Coklat Nestum! Hasil air tangan saya sendiri sempena Aidilfitri baru-baru ini. Mana dapat resipi? Follow dari facebook je. Hehe. But ianya sangat senang dibuat. Rasanya pun sangat sedap. Husband saya 2 balang habis dia makan. Lemak-lemak manis rangup gitu.. Jom saya share resipi Popia Coklat Nestum...

Bahan-Bahan
Kulit Popia (50 keping) Coklat Compound jenama Beryls (500g) Nestum Original Serbuk Vanillin Butter Tepung gandum dan air Minyak masak (Untuk menggoreng popia)

Cara-Cara
1. Potong kulit popia berbentuk segi empat ikut size diingini. Kemudian gulungkan dan letak di atas dulang. Untuk elak gulungan terbuka, sapukan sedikit tepung gandum yang dicampurkan dengan air supaya hujung kulit popia melekat. Biarkan dalam beberapa minit supaya kulit popia tersebut kering. If masih basah bila goreng nanti tak rangup tapi keras dan leper.

2. Seterusnya goreng kulit popia tersebut hingga warnanya kekuning-kuningan. 

3. Untuk coklat, cairkan coklat …

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Salam everyone.. Wah kejap je dah masuk 10 hari di tahun baru 2020. Sampai saya sendiri tak sempat nak update blog. Usually memang every year i will organized 1 segment to refresh my bloglist. So, wanna join my bloglist? Makesure anda di 'bloglisted' kan oleh saya melalui segmen ni! How to join? Lets read below..

Follow my blog http://www.aimisyahirah.com and my instagram account HERE (for those yang ada IG).Bloglisted kan my blog in your blog. (means masukkan my blog in your bloglist also)Make simple entry about this segment by put the title "Segmen Bloglisted 2020 by Misya" and put the banner above which must be linked to this entry back.Publish your entry, copy the entry link and paste at the comment below. Dats all! :) And... for those yang lucky, 2 blogs will be reviewed by me randomly bila ada free time. InsyaAllah.. This segment will be held until 31st January 2020. If rajin uols bolehlah blogwalking ke blog Senarai Peserta nanti. Orite Happy New Year 2020!!


M…

Istanbul Trip #5 : Salji tebal menyelubungi bumi Turki!!!

Salam. Dari Part 4 kini Part 5 pula. Hari kedua di Istanbul, plan nak ke Muzium Panorama di Topkapi. Ada sesuatu bakal berlaku pada Hari Kedua ni sebab takkan jumpa experience ni kat tempat lain yang saya pernah pergi! Nak tahu apa dia? Jom zoom apa aktiviti kami...
Rezeki kami dapat melihat keajaiban Tuhan... Peluang menikmati salji menyelubungi bumi Turki.. Tak sangka apa yang diperkatakan oleh salah seorang penjual kasut winter kami jumpa inform tentang cuaca bersalji tu benar belaka! Kuasa Tuhan... Yang takkan jumpa di Malaysia!
Pagi-pagi breakfast dulu di Bekdas Hotel. Awal pagi tu cuaca kelihatan biasa saja macam hari sebelumnya. Tak aspect pon salji turun sume tu sebab kalau diikutkan kalendar musim sejuk di Turki sepatutnya dah berada di penghujungnya. 
Hotel kami dikelilingi oleh shoplot yang best-best! Boleh shopping puas-puas tapi harga agak mahal di sini.
Tengok tu, macam-macam kedai ada! 
Dalam train... Tanpa disangka, dalam perjalanan kami ke Topkapi, salji turun dengan…