expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 2, 2014

Yeay! Terpilih masuk bloglist Mialiana.com!

Salam semua.. Scroll punya scroll dashboard ternampak satu entry update terkini pemenang segmen blogger Mialiana yang saya pernah join sebelum ni. Tak sangka saya dipilih oleh random.org untuk masuk bloglist Mialiana! Hehe.. Happy sungguh kan kalau menang/terpilih dalam segmen. So, kena rajin-rajin join segmen. Tak menang takpe yang penting kita support each other.^^

Pemenang bertuah yang pertama plak tu. hehe... Mula-mula tak perasan, bila check balik senarai peserta, eh itu nombor saya!

Angka 3 yang bertuah.. Huhu..

Bila semak bloglist penganjur, yeay dah ada nama saya dalam list! Cepat sungguh Mialiana ni!=)

Yang mana terpilih juga, tahniah saya ucapkan! Selamat Tahun Baru!

Misya : Susah nak menang cabutan bertuah.



4 comments :

sha dhira said... Reply To This Comment

tahniah.. tahniah...

dilaella Ella said... Reply To This Comment

tahniah :)

Mia Liana said... Reply To This Comment

tahniah ya.... nanti masukkan blog mia ke dalam bloglist sebelum 5hb.

# ni datang check, belum masuk bloglist aimi lagi... huhuhu

Mia Liana said... Reply To This Comment

ok... tq ya mia dah ada dalam bloglist aimi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...