expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 10, 2014

Mari bergelek dengan Preity Zinta & Bobby Deol dalam Tera Rang Balle Balle!

Salam semua. Ermm hari ni saya rasa agak blues sikit. Huhu.. Untuk naikkan mood maka saya pasang lagu hindustan. One of my favourite song adalah dari filem Soldier lakonan Preity Zinta & Bobby Deol bertajuk Tera Rang Balle Balle. Huhu sekali dengar memang nak dengar berkali-kali sebab bila teringat video klip tu agak kelakar. Sebab dorang bergaduh masa nyanyi lagu tu. Lawak jugalah tapi koreografer tarian nya sangat nice and cute. Huhu. Nak tahu lagu dia camne? Ala-ala Punjabi style sikit. Rasa nak berjoget n bergelek je! Nasib kat office. hehe..


Hehe kelakar tak dorang? Comel je dorang ni. Bila tengok citer hindustan memang rasa teringin sangat nak melancong ke India. Mahu lihat one of 7 keajaiban dunia iaitu Taj Mahal. India memang kaya dengan budaya. Kalau pergi mana-mana negara pun mesti ada bangsa India. Saya memang suka pada seni kebudayaan especially tarian. Kalau dapat menari macam preity zinta ni, fuh memang best gila! Huhu.. 



Misya : Hilang mengantuk.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...