expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 24, 2014

Oh, BR1M rupanya..! Alhamdulillah saya tak perlukannya..:)

Salam semua. Lor patutla gambar si kucing kat ATM machine ni fofuler kat facebook. Rupa-rupanya Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) sudah masuk akaun! Huhu tahniah kepada yang menerima. Rezeki dari Allah swt. :)


Tapi saya tak apply pun. Sebab memang tak layak. Ngee.. Syukur Alhamdulillah saya tak perlukan BR1M.. tapi kalau anda diberi pilihan, takkan setiap tahun nak mengharap bantuan sebegini? Kos hidup saban tahun sentiasa meningkat. Anda semua sangat-sangat rajin. Kalau anda gunakan kerajinan anda tu di tempat yang betul, pasti anda juga boleh jadi seperti saya. :)


Jom jadi usahawan secara part time macam saya! Bukan setakat RM500, malah anda boleh jana income extra RM5000, malah RM50000 sebulan! Nak tahu camne?  Jom pm/call/wasapp saya di 0169561764.:)


Misya : Usaha selagi mampu.

2 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

memang musim BR1M sekarang ni cik misya...

Zara Nurhaidah said... Reply To This Comment

wahhhh.. singgah sini.. selamat pagi dan salam isnin.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...