expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 11, 2014

Genap 1986 follower.. Sama dengan tahun lahirku..

Salam semua.. Pagi ni baru perasan, hampir 3 tahun berblogging, hari ni terlihat bilangan follower saya mencecah 1986 orang! Angka tersebut bersamaan dengan tahun lahir saya..^_^ So boleh teka la usia saya berapa kan? ;)



Syukur Alhamudulillah blog ini masih ada yang sudi follow walaupun entry saya ni kejap ada kejap takde macam biskut Chipsmore. hehe.. Tq so much buat para follower yang disayangi. Tak lupa juga para komentar yang rajin meninggalkan pendapat di ruangan komen entry saya. InsyaAllah nanti saya buat segmen khas untuk para pengunjung setia blog ini. =)


Misya : Sasaran 2000 follower menjelang akhir tahun 2014.

6 comments :

julia jamaludin said... Reply To This Comment

tahniah :)

msredcheesecake said... Reply To This Comment

ramainya dah follower dia

Mar Mansor said... Reply To This Comment

wah tahniah..ramai tu..

Sya Mimie said... Reply To This Comment

assalamualaikum.. tahniah.. sekejap je dah seramai tu kan.. :)

ain syafieqa said... Reply To This Comment

Tahniah..=)

Muhammad Taufiq said... Reply To This Comment

Tahniah :)

Mohon singgah blog saya ye awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...