expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, March 17, 2014

Hadiah beg F.Timber from my Hubby!

Salam semua... Yeayyy dapat beg baru! hehe.. Tq so much to my hubby sebab hadiahkan beg baru untuk saya. Muah3x!;) Kebetulan hari tu jenjalan kat Parkson Plaza Metro Kajang... Tanpa sengaja terjalan area handbag. Takde niat pun nak beli.. Then time jalan-jalan tu baru teringat memang beg saya sendiri perlu ditukar sebab dah mula menunjukkan tanda-tanda kerosakan. Huhu. (Alasan!) Yela beg tu dah 2 tahun saya pakai. Hadiah birthday from husband juga masa tu belum kahwin lagi. Belek punya belek terbekenan beg yang ni...


Macam biasa, saya mesti cari jenama F.Timber. Tak tahulah kenapa. Walaupun orang kat luar sana suka beli Coach ke, LV ke tapi kalau ke kedai handbag mesti cari F.Timber dulu. Dan yang penting mesti beg galas! Bukan beg tangan yang orang pompuan bese pakai. Hehe. Saya ni ganas sikit. Suka something yang simple dan mudah untuk dibawa. 

Sepatutnya beg ni saya yang bayar sebab saya yang gatal tangan nak beli. Time nak bayar tu suddenly hubby hulurkan duit. "Nah, takpe abang bayarkan sebab beg tu memang hari-hari pakai kan.. Kalau benda ngarut-ngarut abang takkan bayarkan." Yahooo.... thank you so much Abang! Terharu rasa masa tu... ^_^  Bukan birthday/anniversary pun tetiba dihadiahkan beg tangan ni. Alhamdulillah dapat husband yang sangat-sangat memahami.. plus romantik! (Yeke? hehehe..)

F.Timber again... Don't know why but memang dalam banyak-banyak brand, F.Timber ni yang paling banyak keluarkan beg galas. Macam-macam design. 


After this lagi 2 tahun la kot nak dapat beg baru. Wakaka... So far dah 3 kali dapat beg F.Timber hadiah dari my hubby. Boleh baca SINI. Mode : Sangat happy...=) Apa-apa pun sebagai isteri, janganlah ambil kesempatan atas kebaikan suami kita. Walaupun dia mampu beri apa kita inginkan tapi sebagai wanita, kena pandai berdikari juga. Jaga hati suami pasti dia akan jaga kita dengan baik.


Misya : Minat LV tapi takde design berkenan di hati.

4 comments :

Mar Mansor said... Reply To This Comment

bestnye ada orang belanja beg..

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

putih!! cun la

mieprosa said... Reply To This Comment

singgah, alolo best nya!

Lyaa Suriany said... Reply To This Comment

wah bagus nya husband...
kalau kite tak kuasa husband nk tlg byr kan dah sbb hobi kumpul handbag.. botak kepala die kalau asyik byr kan.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...