Korea Free Trip Part 7 : Elken bagi duit shopping at Yeoju Premium Outlet!

Salam semua.. Wah dah sampai part 7 dah! Nak tengok part sebelum ni boleh klik SINI. Perjalanan dari Alpensi Ski Resort diteruskan ke Seoul pula. Puas main salji now nak ke bandar pula. On the way ke sana, kami singgah di sebuah outlet shopping yang sangat best! Semua barangan branded dijual di sini. Yeoju Premium Outlet.. Siapa giler shopping branded items memang di sini lah syurganya. Dan yang paling best, Elken hadiahkan duit belanja untuk kami semua! Perghhh bestnya trip Elken ni! Penat-penat fight, dilayani VVIP class dalam trip ni. Tq Elken!

Lets go for shopping!

Sebelum itu....

Its time for Check-Out.. Haish bila lah dapat datang sini lagi... Holiday Inn...

Before gerak ke Seoul, sempatlah snap beberapa keping foto di kawasan hotel penginapan kami.. 

Tak sangka dapat angpow from Elken. Huhu..

Dah sampai!=) Jom round melihat apa yang menarik di sini..


Cuaca sangatlah sejuk di luar ni. Terpaksa tumpang masuk mana-mana kedai untuk memanaskan badan. Huhu.








Antara bakal-bakal jutawan di Elken..



Lunch time! Cuaca sejuk, perut cepat lapar... Jom terjah apa ada kat Food Plaza ni..


Menu pilihan saya adalah Cheese Pizza ni. Not bad rasanya. Yela kosong je sebab takde daging/ayam dalamnya tapi kenyanglah juga perut ni. Alhamdulillah..:)

Suasana dalam Food Plaza... Sangat bersih! 

Fuh lega sikit dapat masuk sini. Kat luar sangat sejuk. Huhu... 

Di sini ada pelbagai outlet barangan berjenama disediakan. Memang penat jugalah nak berjalan 1 tempat ni. huhu... So far saya kurang berminat nak shopping di sini. Sebab harganya agak mahal. Al maklumlah branded.. Lagipun brand favourite saya takde kat sini. Huhu.. F. Timber.... Kalau ada, entah berapa ribu akan saya spend kat sini. Ngeeee.........

So, next destination will be in Part 8. Ahakss... 



Misya : Suka story yang ringkas tapi padat.

Comments

  1. satu kenangan yang terindah dalam hidup kan cik misya?

    ReplyDelete
  2. wah bestnye..y ke 7 sudah..kalo kat malaysia sure nak masuk dalam kedai y ber aircond kan..

    ReplyDelete
  3. @Mar Mansor A'ah betul sis. huhu.. terbalik. kat korea sibuk cari kedai sebab ada heater. kat luar sejuk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts