expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 14, 2014

Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya!!!

Salam.. Erm segmen ni pelik sikit namanya tapi memang betul saya takut a.k.a teramatlah geli geleman dengan haiwan bernama katak! Actually bukan katak je, tapi macam-macam haiwan yang saya geli dan takut. Antaranya lipas, tikus, ular, cacing, lintah, dan yang sewaktu dengannya. Errrrr meremang bulu tengkuk memikirkannya! Jom-jom kita join segmen ni! Huhu..


Klik banner untuk join.


Misya : Cat lover.

6 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

selamat bersegmen cik misya...

permatabiru said... Reply To This Comment

selamat bersegmen..saya takut kucing..meow..meow..^_^

Zara Nurhaidah said... Reply To This Comment

comel pla nama segmen ni,..heheh.. selamat bsegmen =D

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

Anisyamir Leejo said... Reply To This Comment

Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

Yun Sing said... Reply To This Comment

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...