Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya!!!

Salam.. Erm segmen ni pelik sikit namanya tapi memang betul saya takut a.k.a teramatlah geli geleman dengan haiwan bernama katak! Actually bukan katak je, tapi macam-macam haiwan yang saya geli dan takut. Antaranya lipas, tikus, ular, cacing, lintah, dan yang sewaktu dengannya. Errrrr meremang bulu tengkuk memikirkannya! Jom-jom kita join segmen ni! Huhu..


Klik banner untuk join.


Misya : Cat lover.

Comments

  1. selamat bersegmen..saya takut kucing..meow..meow..^_^

    ReplyDelete
  2. comel pla nama segmen ni,..heheh.. selamat bsegmen =D

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts