Cantiknya isteri pelakon Rosyam Nor...

Salam semua.. Siapa tak kenal Rosyam Nor kan? Hero Malaya yang dah membintangi pelbagai filem hebat seperti KL Menjerit, Suami Isteri dan dot dot, Gangster dan sebagainya. Namun Rosyam Nor jarang mendedahkan kisah peribadi keluarganya termasuk isteri dan anak-anaknya. Tapi memang ramai yang cakap isteri beliau seorang yang sangat cantik... Melalui SINI, yes memang betul sangat cantik orangnya isteri kepada pelakon hebat Malaysia ini..



She is really beautiful right? Suka tengok.. Sejuk mata memandang.. Kelihatan gambar-gambar ni seperti diambil semasa Hari Raya... Semoga Rosyam Nor sentiasa berbahagia bersama-sama family beliau..:)



Misya : Kecantikan wanita hanya untuk suami.

Comments

  1. first time tgk isteri dia..mmg teringin nak tgk..alhamdulillah..nmpk sejuk ja mata memandang..

    ReplyDelete
  2. pandai rosyam jaga maruah isterinya...

    ReplyDelete
  3. rosyam pandai mengasingkan antara keluarga dan kerjaya.

    ReplyDelete
  4. salam singgah jemput join segmen..hadiah menarik http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dia pun kurang tunjuk muka family dia. Semoga brbahagia hinnga akhirat

    ReplyDelete
  6. runika kan isteri DRN?

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts