Jantina berubah kerana air?!

Salam.. Erk! Ikan jadi pondan?? Haiyaa lepas ni siapa nak tukar jantina tak perlu ke Thailand lagi dah. Minum je air tercemar banyak-banyak. Ahakss.. Realiti kini kita meminum bukan sahaja air sakit tetapi air mayat! Tak percaya? Baca SINI. Anda mungkin tak kisah sebab anda lelaki dan wanita sejati. Tapi esok lusa anda bakal menimang cahaya mata. If dari sekarang anda tak ambil peduli kesihatan diri, how come anda nak makesure anak-anak nanti sihat walafiat dan normal sifatnya? Fikir-fikirkan...:)

Klik untuk berita penuh



Penyelesaiannya ada di SINI



Misya : Bersyukur diciptakan sebagai wanita.

Comments

  1. Kalau ikan pun boleh jadi pondan, apa kata bagi pondan2 tu minum air ni, jadi jantan balik tak diorang? huhuhu

    ReplyDelete
  2. ehh..ada juga gitu ekk..ikan jadi pondan..hehehe

    ReplyDelete
  3. Wahh :o ikan jadi pondan ? pelik bin ajaib :p btw jom join GA by DailyAhmad :* RM100 untuk dimenangi taw , cepat2 :D

    http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2014/04/giveaway-cash-dailyahmad.html

    ReplyDelete
  4. hahaha..ada jgak ikan boleh pondan..:p

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts