expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 9, 2014

Jantina berubah kerana air?!

Salam.. Erk! Ikan jadi pondan?? Haiyaa lepas ni siapa nak tukar jantina tak perlu ke Thailand lagi dah. Minum je air tercemar banyak-banyak. Ahakss.. Realiti kini kita meminum bukan sahaja air sakit tetapi air mayat! Tak percaya? Baca SINI. Anda mungkin tak kisah sebab anda lelaki dan wanita sejati. Tapi esok lusa anda bakal menimang cahaya mata. If dari sekarang anda tak ambil peduli kesihatan diri, how come anda nak makesure anak-anak nanti sihat walafiat dan normal sifatnya? Fikir-fikirkan...:)

Klik untuk berita penuh



Penyelesaiannya ada di SINI



Misya : Bersyukur diciptakan sebagai wanita.

4 comments :

Adinda Baizura Mazlan said... Reply To This Comment

Kalau ikan pun boleh jadi pondan, apa kata bagi pondan2 tu minum air ni, jadi jantan balik tak diorang? huhuhu

permatabiru said... Reply To This Comment

ehh..ada juga gitu ekk..ikan jadi pondan..hehehe

Cinta Muka Buku !! said... Reply To This Comment

Wahh :o ikan jadi pondan ? pelik bin ajaib :p btw jom join GA by DailyAhmad :* RM100 untuk dimenangi taw , cepat2 :D

http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2014/04/giveaway-cash-dailyahmad.html

husna zahidi said... Reply To This Comment

hahaha..ada jgak ikan boleh pondan..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...