expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 16, 2014

Jom buka FRANCHISE sendiri dengan CBP PLUS, income 4-6 ANGKA sebulan!

Harap maaf. Entry dalam proses penyelenggaraan. Any info boleh ke SINI terlebih dahulu. Kemudian boleh pm/wasap ke Misya 016-9561764 untuk info selenjutnya.


18 comments :

YUS said... Reply To This Comment

Gud sharing!

babYpose said... Reply To This Comment

salam kembali, macam best tapi...ade je kan :) good sharing :)

Delimasari said... Reply To This Comment

gd yr info --- belum yakin camana aimi

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Delimasari Yakin hanya ada bila sentiasa mencuba. Tak cuba sampai bila-bila tak yakin sis. Ianya perlu dipupuk macam kasih sayang juga.:) Kita syg seseorg pasti kita yakin dgn org tu. Kalau kita syg Allah, maka kita yakin Allah itu ada..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@babYpose Tq.. Jangan beralasan ya..;)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Tq dear.. @YUS

zamani zaman said... Reply To This Comment

pm camna..

zamani zaman said... Reply To This Comment

pm camna..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Ok en.zamani.:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Tuan, sy tak boleh pm tuan. Mohon sms/wasap nama>lokasi ke 0169561764. Tq.

eja hasmadi said... Reply To This Comment

Kene modal ke bizz ni? Pening aaa~~~

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Hi eja. Sila sms/wasap sy ke 0169561764. Tq..

Nurul Hidayah said... Reply To This Comment

best gile buat CBP PLUS..modal+bisnes dah d sedia kn..bkn d latih jd penjual tp usahawan..xyah jual product pun..just jd wakil CBP PLUS kite dpt income..
haaa..yg penting x STRESS sbb x kene mkn gaji..
hehe
thanks kak for the gud sharing..

MissNadia said... Reply To This Comment

nice info :D

Shazreza Nor Suhaimi said... Reply To This Comment

Mcm mna nak menjana? Ada org yg boleh guide sy x? sy dah join elken tp sy x tau nk buat bisnes ni...org yg sroh sy join pun hp dia dah tutup..Harap ada org nk guide sy d sini Tq...

idzwan said... Reply To This Comment

Salam.. Mohon pencerahan email sy idzwanjasni@gmail.com.. Mne la tau kita dpt set time n buat table talk skali.. Heeehee...

idzwan said... Reply To This Comment

Whatsapp sy 0182430564

Rashid mahadin said... Reply To This Comment

Whatsapp 0195324207

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...