Jom buka FRANCHISE sendiri dengan CBP PLUS, income 4-6 ANGKA sebulan!

Harap maaf. Entry dalam proses penyelenggaraan. Any info boleh ke SINI terlebih dahulu. Kemudian boleh pm/wasap ke Misya 016-9561764 untuk info selenjutnya.


Comments

  1. salam kembali, macam best tapi...ade je kan :) good sharing :)

    ReplyDelete
  2. gd yr info --- belum yakin camana aimi

    ReplyDelete
  3. @Delimasari Yakin hanya ada bila sentiasa mencuba. Tak cuba sampai bila-bila tak yakin sis. Ianya perlu dipupuk macam kasih sayang juga.:) Kita syg seseorg pasti kita yakin dgn org tu. Kalau kita syg Allah, maka kita yakin Allah itu ada..:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tuan, sy tak boleh pm tuan. Mohon sms/wasap nama>lokasi ke 0169561764. Tq.

      Delete
  5. Kene modal ke bizz ni? Pening aaa~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi eja. Sila sms/wasap sy ke 0169561764. Tq..

      Delete
  6. best gile buat CBP PLUS..modal+bisnes dah d sedia kn..bkn d latih jd penjual tp usahawan..xyah jual product pun..just jd wakil CBP PLUS kite dpt income..
    haaa..yg penting x STRESS sbb x kene mkn gaji..
    hehe
    thanks kak for the gud sharing..

    ReplyDelete
  7. Mcm mna nak menjana? Ada org yg boleh guide sy x? sy dah join elken tp sy x tau nk buat bisnes ni...org yg sroh sy join pun hp dia dah tutup..Harap ada org nk guide sy d sini Tq...

    ReplyDelete
  8. Salam.. Mohon pencerahan email sy idzwanjasni@gmail.com.. Mne la tau kita dpt set time n buat table talk skali.. Heeehee...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts