expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 14, 2014

Menikmati kemewahan rasa Magnum Gold....

Salam semua... 1st time saya tengok iklan aiskrim ni terus macam, wow! I want it!!! Penangan Magnum Gold.. Rangkaian aiskrim magnum perisa terbaru dan kelihatan mewah... Dah namanya 'gold' so mesti rasanya ala-ala mewah giteww.... Perghh masyyuknya!!!

Cari punya cari, dapat juga Magnum Gold ni..  Adakah rasanya sedap?

Wajah keceriaan dapat aiskrim! Cuaca memang tengah panas, ermm memang syok ler dapat makan aiskrim best! Nyum nyum!


Huhu warna dia pun gold! Coklat di luarnya dibuat daripada Caramel. Thats why warna kuning. Tak sabar nak gigit untuk rasa kerangupan coklat gold dan susu di dalamnya!

Serius coklat caramel di luarnya sangat tebal dan rangup! Memang kenyanglah makan sebatang aiskrim ni.

SO far memang antara aiskrim terbaik pernah saya rasa. Sebelum ni Magnum Classic pun sodap! Yang Almond dan brownies saya kurang suka sikit. Gold & Classic is the best!=)


Misya : Sundae Cone from McD one of favourite!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...