expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 18, 2014

Rehersal time for Elken Winners Nite 2014...

Salam semua. Wah debaran dan kehangatan bahang Elken Winners Nite 2014 kian terasa! Malam tadi saya bersama-sama bakal-bakal jutawan yang lain join sesi rehersal untuk meraikan leader kami merangkap speaker pada Winners Nite nanti iaitu jutawan MCCM Arissa Othman.. Perghh masuk-masuk je Stadium Putra Bukit Jalil tu tersergam indah stage yang sangat grand. Walaupun belum siap setting sepenuhnya tapi saya tahu pada harinya memang penuh gilang-gemilang kejayaan setiap orang diraikan oleh Elken. Dikhabarkan Elken spend more than RM1juta untuk event ini!! Only for Elkenian... Yang masih teragak-agak nak join Elken tu, dah takde masa lagi dah nak fikir. Biar masa mengejar anda, jangan anda mengejar masa!=)

Get ready tepi stage before naik atas untuk meraikan MCCM Arissa after her speech..

With my hubby.. He is so excited! Bertuah lah dapat wife yang rajin macam saya, dia tumpang sekaki meraikan kejayaan kami berdua dalam Elken. Ngehehehe...;)

Part of stage... Perghhhh! Belum siap lagi ni tapi dah nampak grand......

On stage....

With all sidelines yang terpilih mengiringi Kak Arissa...


We are ready for Winners Nite 2014!!!!

Inilah Kak Arissa.. Leader kecil molek sahaja orangnya tapi merupakan Record Breaker di Elken! Mencapai status jutawan income RM1juta dalam masa 2 tahun sahaja! Proud of u Kak Arissa!^__^


Nak tahu kenapa kena datang WN 2014? Wajiblah anda datang saksikannya! So far tiket yang telah terjual adalah sebanyak 28000 tiket! Perghhhhhhhhhhhhhhhhh....... Target Elken 30000 audien akan hadir. Belum masuk walk in audiens lagi tuh. Serius pasti penuh giler stadium tu! Yang pasti ada artis jemputan yang sangat famous sekarang bakal menghiburkan anda di sana. Siapakah beliau??? Klik SINI

Hah, ternganga-nganga baca entry ya? Huhu... If anda masih tak percaya akan kehebatan Elken tak mengapa. Dats why datanglah event-event terbesar Elken camni untuk dapatkan gambaran Elken ni camne. Ini berfikir punya lama, tak yakinlah apa la, tapi still duk uma bergolek-golek depan TV! Ada tu risik-risik kat orang yang tak tahu sangat tentang Elken, benda negatif plak disedutnya! Adoiiii.... Cer keluar daripada keselesaan itu sekejap then datang Elken bertanya kepada leader-leader yang dah berjaya di Elken. InsyaAllah mereka tak kedekut ilmu sebab sistem pendidikan Elken mengajar kami bersikap baik pada semua orang. Jom datang ke Elken Winners Nite 2014!!! See you at the top!^^



Misya : Berfikir secara sederhana. Bukan terlampau lama berfikir atau tak pernah terfikir langsung.

4 comments :

Hafezah Yusoff said... Reply To This Comment

wah happeningnyer semua ^^

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Ramai jugak owg yang datang. Mesti best nie.

Intan Saffyna said... Reply To This Comment

hi,singgah follow awak :)

Delimasari said... Reply To This Comment

mmg teruja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...