expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 30, 2014

Terbaru 2014! Testimoni DX Verve totally superb!!!

Salam semua.. Erm dah lama tak share tentang DX Verve - set pakaian dalam keluaran Elken yang digilai ramai wanita termasuklah saya. Hehe. Setiap bulan pasti ada testimoni-testimoni terbaru DX yang keluar untuk saya dan rakan-rakan Elkenian lain borrow power kekuatan produk ini. 

Product speak by itself! Tanpa perlu pengiklanan mahal-mahal di media cetak/elektronik, dan tanpa model-model/selebriti yang cun-melecun untuk promote Dx Verve! Hanya testimoni pengguna sahaja sudah cukup menggambarkan kehebatan produk Elken. =) Siapa yang rasa-rasa teragak-agak nak beli tu, udah-udah ler tu fikir-fikir. Raya nak dekat ni kan... Cepat-cepat hubungi saya untuk sesi fitting dan consultancy free!=)
































Orang kurus pun wajib pakai DX Verve.. Elakkan tubuh anda rosak akibat tarikan graviti-bongkok dan menggeleber.




Perghhh hebatnya DX Verve!!! Setiap hari semakin ramai yang memiliknya. Menjadikan setiap wanita wajib memiliki at least 1 set. Bukan sekadar untuk cantik malah kesihatan diri pun terjaga. Nak tahu lagi rahsia DX Verve ni? Boleh tengok entri INI atau sms/wasapp je terus ke 016-9561764. Saya sedia membantu permasalahan anda.:)


Misya : Kurus tak semestinya cantik. Shape itu penting.


 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...