expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 8, 2014

The Manhattan Fish Market.. Boleh tahan!

Salam.. Haaaa sekarang lunch time betul tak? Tapi still takde idea nak makan apa? So, saya share dengan anda salah satu tempat makan yang boleh tahan rasa dan menunya.. Iaitu The Manhattan Fish Market.. Last month one of my biz partner ajak teman sharing bisnes kat tempat ni. So dia belanja lah saya makan kat sini. 1st time lah ni nak merasa makanan apa yang best kat sini. Selalu nampak tapi tak pernah singgah makan pun sebab ingatkan menu nya ikan semata-mata. Oh silap! Huhu...

Disebabkan saya ni jenis sukar membuat pilihan bila dah rambang mata maka saya pilih jela spagetti apa entah nama dia. Huhu.. Rasa sekali memang nak rasa berkali-kali! Tak mengecewakan and very delicious.......

Mushroom soup! Yummy... Sedap! Time panas-panas memang best...

Disertakan salad sebagai sideline... 

Minuman ringan....Sedap gak rasanya. Ala-ala lemon plus orange.

So, kalau uols takde idea nak makan apa maybe bolehlah try this restaurant. Walaupun harganya agak mahal banding restoran lain, but ada kepelbagaian menu lagi. Tak rugi if nak try dan datang lagi.:)


Misya : Tak suka sushi.

5 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

this is one of my favourite spot dear...

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

salad tu ape je mix dia?

:: idzwa :: said... Reply To This Comment

kami suka!

Liyliz said... Reply To This Comment

dear mahattan fish is the best soup ever. yg lain tu so so je.

husna zahidi said... Reply To This Comment

sekali sekala nak makan kat tempat mcm tu xpe kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...