The Manhattan Fish Market.. Boleh tahan!

Salam.. Haaaa sekarang lunch time betul tak? Tapi still takde idea nak makan apa? So, saya share dengan anda salah satu tempat makan yang boleh tahan rasa dan menunya.. Iaitu The Manhattan Fish Market.. Last month one of my biz partner ajak teman sharing bisnes kat tempat ni. So dia belanja lah saya makan kat sini. 1st time lah ni nak merasa makanan apa yang best kat sini. Selalu nampak tapi tak pernah singgah makan pun sebab ingatkan menu nya ikan semata-mata. Oh silap! Huhu...

Disebabkan saya ni jenis sukar membuat pilihan bila dah rambang mata maka saya pilih jela spagetti apa entah nama dia. Huhu.. Rasa sekali memang nak rasa berkali-kali! Tak mengecewakan and very delicious.......

Mushroom soup! Yummy... Sedap! Time panas-panas memang best...

Disertakan salad sebagai sideline... 

Minuman ringan....Sedap gak rasanya. Ala-ala lemon plus orange.

So, kalau uols takde idea nak makan apa maybe bolehlah try this restaurant. Walaupun harganya agak mahal banding restoran lain, but ada kepelbagaian menu lagi. Tak rugi if nak try dan datang lagi.:)


Misya : Tak suka sushi.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts