expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 23, 2014

1st time bawa topik CBP Plus atas pentas!

Salam semua.. Jumaat datang lagi! Petang-petang gini memasing excited nak balik rumah sebab weekend!=) Jom baca entry saya ni dulu sebelum balik. Hehe.. Saja mahu sharing dengan anda my 1st experience dilantik sebagai speaker untuk membawa topik CBP Plus. Apa itu CBP Plus? Haa merupakan bisnes francais bermodalkan rendah tapi boleh jana income RM100k pada bulan ke4 if anda follow ketat-ketat step nya. Nak tahu details tentang biz yang sangat best ni boleh klik SINI.


Agak nervous juga sebab biasanya sharing tentang CBP Plus atas meja je with my client/bis partner. Ni nak sharing atas stage depan audien dalam dewan yang besar, fuhh gementar tapi excited! Saya suka cabar diri saya.:)

Alhamdulillah diberi kepercayaan oleh leader-leader tersayang untuk saya memberikan topik yang hebat ini. CBP Plus baru sahaja dilancarkan dan sedang meletop-letop di pasaran sebab ramai rupanya tengah mencari peluang perniagaan di luar sana.

Bukan mudah nak jadi speaker di sini jika anda belum berjaya. Saya memang totally full swing menjalankan bisnes ini sehingga melahirkan ramai insan berjaya dalam rangkaian saya. Itulah azam saya, Build you to build others.. Yang penting adalah kejayaan ANDA baru saya boleh berjaya.^_^

Mula-mula je nervous, lama-lama jadi seronok bila audien semua faham dan menumpukan perhatian pada apa yang saya sampaikan. Alhamdulillah mungkin dengan bakat dan kurniaan dari Allah swt, setiap kali saya melakukan presentation atau ceramah, saya boleh menarik perhatian audien. Kena lah campur-campur dengan lawak jenaka sikit kan bagi dorang tak bosan.. Hehe..

Ringkasan CBP Plus.. Nak jadi usahawan? Nak membina kerjaya? Nak bayar hutang? CBP Plus lah jawapannya!

 
Suasana di dalam dewan... 

Memasing kusyuk nak dengar tentang biz CBP Plus yang hebat ni. Ada yang1 st time datang teruja nak wat CBP Plus!

InsyaAllah if diberi peluang lagi, i will do the best!!

Syukur Alhamdulillah dapat bawa topik CBP Plus dengan baik. Yang penting orang-orang yang datang faham dan terbakar mahu wat CBP Plus! Sape tak mahu buat tersangatlah rugi sebab di sini segalanya disediakan. Termasuk modal, tempat, produk, latihan, kursus, mentor semuanya disediakan! Anda hanya ikut dan buat pasti RM100k dalam tangan!Terbukti telah melahirkan ramai insan berincome besar dengan CBP Plus. Tak percaya boleh tengok SINI. Nak fikir dulu? Nak tengok-tengok dulu? Tak perlu.. Sebab silap-silap orang tersayang yang paling dekat dengan anda dah join dulu! Lihat INI betapa ramainya yang dah join. Jangan tunggu nak jadi orang ke 100000 baru nak join!;) See u at the top!=) 


Misya : Suka bercakap.




No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...